Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara isi deschide portile pentru public! Vor fi prezentate tehnica din dotare, exercitii demonstrative si dresaj canin

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, jandarmii timisoreni din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara si din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis organizeaza „Ziua Portilor Deschise”, un eveniment dedicat tuturor celor care doresc sa ne cunoasca „la noi acasa”.


Am pregatit un program special, standuri si ateliere cu materiale si tehnica din dotare, exercitii demonstrative si dresaj canin, momente si activitati menite sa ofere vizitatorilor oportunitatea de a se familiariza cu specificul misiunilor noastre.

Asadar, va asteptam, vineri, 05.04.2024, incepand cu ora 10, la sediul nostru din Timisoara, pe strada Gheorghe Baritiu, nr. 19-21, pentru a sarbatori impreuna 174 de ani de parteneriat cu societatea civila, 174 de ani dedicati sigurantei cetateanului! (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply