Lumea Dinozaurilor si Monstrii marini: expozitie de animale subacvatice gigant si dinozauri animatronici, in Iulius Town Timisoara (P)

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite, in proiectul mixed-use Iulius Town Timisoara, prin intermediul unei expozitii spectaculoase ce reuneste animale marine gigant si dinozauri animatronici. „Calatoria” fascinanta printre Monstrii marini precum Mosasaur, Megalodon, Mososaurus, dar si altii, va putea fi vizitata pana pe 12 mai 2024, iar programul este zilnic, in intervalul orar 10 – 20. Asa ca, ia cu tine pofta de cunoastere si hai sa patrunzi in lumea celor mai impresionante creaturi ale tuturor timpurilor!


Parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC 0 devine primavara aceasta tinutul celor mai prietenoase animale gigant din toate timpurile pentru ca, in lunile aprilie si mai, gazduieste expozitia Lumea Dinozaurilor si Monstrii marini.

Peste 35 de exponate animatronice printre care: T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trait in Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani in urma, Mosasaur, un animal marin asemanator unei soparle uriase, perfect adaptat pentru a inota in mare precum un sarpe; Megalodon, un rechin ce a disparut in urma cu 2,6 milioane de ani si care este considerat unul dintre cei mai mari pradatori marini din istoria planetei; Mososaurus, o soparla din epoca dinozaurilor care traia in mare si avea dinti striati, diferiti de cei ai oricaror reptile cunoscute; Plesiosaurus, un dinozaur de dimensiune gigantica ce ar putea fi stramosul balenelor si delfinilor din prezent, sunt doar cateva exemple. Acestora li se mai adauga si Diplodocus, cea mai inalta creatura care a existat vreodata pe Pamant si care se ridica la o inaltime de peste 11 metri echivalentul a doua girafe puse una peste cealalta; Dimetrodon – stramosul terapsidelor (grupa de animale din care au evoluat mamiferele) se evidentiaza prin creasta semicirculara, pozitionata deasupra prelungirilor vertebrelor de pe spate asa ca o sa-l identifici usor si alte cateva surprize.

Expozitia poate fi vizitata zilnic in perioada 6 aprilie – 12 mai,  in intervalul orar 10 – 20, iar taxa de intrare este de 25 de lei. De asemenea, princhindeii cu varsta mai mica de 3 ani au intrarea libera, toti copiii care vin in grupuri mai mari de 10 persoane beneficiaza de un pret special de 20 lei de persoana, iar insotitorul are  intrare libera. Acces gratuit au si persoanele cu dizabilitati, alaturi de un insotitor.

Incepand cu luna aprilie, Iulius Town Timisoara este locul ideal pentru iubitorii de istorie, dinozauri si… distractie! (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply