Cine sunt candidatii PNL la functia de primar, in 60 de localitati din Timis. VEZI comunele unde liberalii nu vor avea contracandidat de la PSD

Comitetul Director Judetean al PNL Timis s-a reunit, ieri dupa-amiaza, la sediu partidului pentru a stabili candidaturile la alegerile locale din 9 iunie pentru un numar de 60 localitati din judetul Timis. De asemenea, a avut loc si sedinta BPJ interimar al PNL Timis la care au fost luate o serie de decizii, printre care o noua conducere la PNL Timisoara.


Printre surprizele care au aparut dupa acest conclav al liberalilor: Danut Groza s-a „lepadat” previzibil de Alin Nica, cu care facea un tandem de nezdruncinat in fruntea fostului PNL Timis, si merge mai departe pentru un nou mandat de primar la Sannicolau Mare, tot din partea PNL, iar Claudiu Buciu revine spectaculos in ursa electorala de la Lugoj. Nu poate fi trecuta cu vederea nici „debarcarea” din pozitia de candidat la Primaria Sacalaz a proaspatului racolat Nicu Viorel, care a fost inlocuit, din mers, de generosul Cosmin Buboi.

”A fost numit un nou presedinte interimar al organizatiei PNL Timisoara – europarlamentarul Cristian Busoi, in urma demisiei lui Cosmin Tabara, BPL PNL Timisoara ales in 2021 fiind completat cu noi membri; A fost dizolvat BPL interimar al PNL Lugoj, fiind numit presedinte interimar Claudiu Buciu si un BPL interimar; A fost dizolvat BPL interimar al PNL Sacalaz, fiind numit presedinte interimar Cosmin Buboi si un BPL interimar”, se mai arata in comunicatul liberalilor.

La Sannicolau Mare nu a fost nevoie de dizolvari, se pare ca Danut Groza, primarul pe functie s-a reorientat rapid si cel despre care e spunea ca e ”corpul” a carui mana dreapta era Alin Nica, el fiind cel care conducea, de fapt, filiala PNL Timis, a ramas candidatul liberalilor la conducerea orasului.

Chiar si la Dudestii Noi, cel lasat de Alin Nica pe scaunul sau, fostul lui viceprimar, Ioan Gosa, ramane candidat la primarie. Sorin Munteanu, ramane candidat la Buzias.

Ca dovada ca uniunea PNL – PSD functioneaza, in 32 de localitati, primarul PNL nu va avea contracandidat de la PSD, iar in 13 localitati, PSD va avea contracandidat, ceea ce probabil a si contat in decizia luata de primarii vizati, de a ramane la PNL.

Iata lista integrala a persoanelor desemnate sa candideze la functia de primar, din partea PNL, in localitatile timisene:

1TimisoaraRobu Nicolae
2LugojBuciu Claudiu
3GirocVirtosu Dan
4Mosnita NouaBucur Florin
5Sannicolau MareGroza Danut
6JimboliaPostelnicu Darius
7SacalazBuboi Cosmin
8Sanmihaiu RomanTrifan Nicolae
9GhirodaStanusoiu Ionut
10BuziasMunteanu Sorin
11SanandreiComan Claudiu
12GiarmataMihalceanu Claudiu
13FagetClaudiu Avramescu
14VariasHerman Cosmin
15GataiaCozarov Raul
16LenauheimSuciu Ilie
17Peciu NouGrubacichi Nicoleta
18CiacovaFilip Petru
19Comlosu MareLucaciu Alexandru
20OrtisoaraIvanescu Lucian
21Teremia MareGui Cornel
22BiledOprisa Ovidiu
23LovrinGraur Vasile
24CosteiuCiutac Eugen Alin
25Dudestii NoiGosa Ioan
26JebelVatris Dan
27Sacosu TurcescKoller Gabriel
28DarovaTilihoi Sorin
29PischiaSas Ioan
30DentaBuzas Sabin
31CeneiIlas Gabriel
32BanlocTrifonescu Lucian
33RacovitaCatrinoi Alexandru Valentin
34Jamu MareGagea Neaga Petre
35TormacPop Danut
36Iecea MareMiha Iulius Nicolae
37BethausenLihoni Ioan
38DumbravaOlariu Cristian
39MoravitaBrazdau Razvan
40GottlobNastor Gheorghe
41SatchinezCheaua Florin Olimpiu
42Topolovatu MareDota Ovidiu Petru
43BelintTirziu Laurentiu
44PartaDragan Daniel
45VoitegPop Niculae Ioan
46MaslocLupu Ionel
47StiucaBejera Vasile
48CheceaFlorea Florin
49PadureniIgnuta Dorin
50GhiladTuhut Florin
51TomestiMedelean Costel
52OtelecFechete Simona Silvia
53FoeniMorar Paul Madalin
54FibisCarcea Gheorghe Dorel
55FardeaLupulescu Samuel
56LivezileVarga Stefan
57BarnaIgnationi Ovidiu
58GhizelaMirean Mircea
59BrestovatDobra Eugen
60SecasPop Simion

(Mara Ion)

Foto: arhiva

Leave a Reply