VIDEO / Masina unui fost membru al AUR Timis, cuprinsa de flacari in plin trafic. “Incendiul s-a declansat la jumatate de ora dupa ce a plecat de la un service”

Abia iesit pe portile unui service cu pretentii din Timisoara, Marcel Fonta – membru AUR Timis, pana in urma cu cateva saptamani, cand si-a dat demisisa – a fost, azi, 6 aprilie, implicat intr-un incident periculos, care putea sa aiba urmari grave asupra integritatii sale fizice.


Aflat la volanul autoturismului sau, un Mercedes C Class, politicianul a simtit, la un moment dat, miros persistent de fum, iar in clipa imediat urmatoare a vazut flacari pe capota.

A avut inspiratia sa-si scoata masina in afara soselei si sa se autoevacueze rapid, pentru a se pune la adapost in cazul in care incendiul de sub capota ar fi provocat o explozie iminenta.

In tentative de a limita proportiile dezastrului, a pus mana pe un stingator, gest facut si de alti conducatori auto care i-au sarit in ajutor, si a reusit sa stinga flacarile, inainte ca vehiculul sa devina o torta.

“Se pare ca e vina celor care i-au facut revizia! Au uitat sa puna busonul la ulei. Proprietarul masinii a chemat un expert, pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului, care s-a declansat la circa jumatate de ora de la iesirea din service. In cazul in care cei responsabili de acest incident nu vor intelege sa plateasca daunele, cu siguranta se va ajunge in instanta”, ne-a lamurit avocatul politicianului.

Pana la aceasta ora, Marcel Fonta nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere asupra incientului. (V.E.)

One thought on “VIDEO / Masina unui fost membru al AUR Timis, cuprinsa de flacari in plin trafic. “Incendiul s-a declansat la jumatate de ora dupa ce a plecat de la un service”

Leave a Reply