Calin Dobra intra in lupta electorala pentru Primaria Lugoj! “Aceasta campanie trebuie sa fie una pozitiva, fara atacuri”, anunta liderul PSD Timis

PSD l-a prezentat, sambata, pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, ca fiind candidatul partidului la functia de primar al municipiului Lugoj.


Fiu al orasului, Dobra spune ca a decis sa se intoarca acasa si sa candideze pentru ca nu ii place ceea ce se intampla in orasul sau. Lugojul e ramas in urma, si, desi are multe proiecte, nici unul nu este pus si in practica.

Astazi anunt in mod oficial candidatura la functia de primar al municipiului Lugoj. Sunt acasa si o obligatie mare pe care mi-o asum. Imi asum aceasta responsabilitate pentru ca stiu ce am de facut. Stiu ce avem de facut legat de administratia locala.

Vedem in fiecare zi ce se intampla la nivelul municipiului. Din pacate, orasul nostru a ramas mult in urma. Chiar daca pe hartie pare ca avem multe proiecte, niciunul nu este implementat, niciunul nu este pus in practica”, a declarat Calin Dobra, sambata, odata cu lansarea candidaturii sale.

Cu o experienta de 12 ani in administratie, de la consilier local si judetean si pana la presedinte de consiliu judetean, Dobra este ”cel mai calificat” pentru a avea o candidatura si un mandat de succes.

”Sunt ferm convins ca din prima zi in care voi prelua fotoliul de primar ma voi putea folosi de experienta acumulata. Multitudinea de probleme cu care ne-am lovit in fiecare zi m-au facut sa fiu hotarat in ceea ce priveste candidatura mea. In perioada urmatoare vom pregati strategia de dezvoltare a municipiului si programul electoral.

Multi m-au intrebat cum de am ramas consilier judetean. Am facut acest lucru pentru ca am demarat foarte multe proiecte pentru judetul Timis si impreuna cu colegii mei am tinut sa le urmarim, sa le monitorizam si sa le vedem ajunse la maturitate. De exemplu, desi nu am fost invitat, de curand a fost inaugurata noua Maternitate Timisoara, un proiect important demarat in domeniul sanatatii.”, a mai spus Dobra.

La lansare candidaturii lui Dobra a fost prezent si Alfred Simonis, presedintele PSD Timis.

Vreau sa incep prin a-i multumi si a-l felicita pe Calin pentru ca a luat aceasta decizie. Stii ca dupa ce ai fost in toate pozitiile in care a fost Calin, nu e o decizie usoara sa te intorci la o functie de primar. E o decizie pe care o poti lua doar daca o iei cu suflet. Calin ar fi putut avea orice pozitie si-ar fi dorit, dar dorinta lui a fost in permanenta sa se intoarca acasa, la Lugoj.

Lugojul are nevoie de oameni implicati, care sa faca, nu doar sa vorbeasca. Aceasta campanie trebuie sa fie una pozitiva, una curata, fara atacuri. PSD Timis are niste datorii fata de Lugoj. Fosta administratie social-democrata a avut o mare teama de Calin, se temea ca el sa nu creasca prea mult, de aceea multe dintre proiectele sale au fost infranate permanent si sistematic, pentru ca Dobra sa nu creasca in Lugoj.

Iata ca nu a trecut mult timp si Calin a luat decizia de a candida pentru functia de primar al municipiului. Eu si Calin vom repara aceasta datorie. Orasul are un potential imens. Impreuna putem sa facem ceea ce nu am reusit in fostele administratii social-democrate. Calin are intreaga sustinere a PSD in aceasta cursa”, a spus Alfred Simonis, la lansarea candidaturii lui Calin Dobra, citat de Ziua de Vest.

Si ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a salutat lansarea candidaturii lui Calin Dobra.

Calin Dobra, ACASA la Lugoj! Stiu ca va face treaba buna! Este serios si responsabil, asumat si determinat sa duca Lugojul la un nivel de dezvoltare pe care lugojenii il merita.

Am incredere in Calin Dobra si am avut inca din vremea in care a inteles sa duca mai departe presedintia Consiliului Judetean Timis. Si a dus-o foarte bine! A vrut, a stiut si a putut sa puna in practica proiecte de dezvoltare a judetului Timis.

Este un tanar cu o experienta administrativa acumulata in ani buni de munca, de pe pozitii de consilier local, consilier judetean, subprefect, vicepresedinte si presedinte al Consiliului Judetean. Il sustin pe prietenul meu, Calin Dobra, la Primaria Municipiului Lugoj!”, a scris Grindeanu, pe pagina sa de facebook. (M.I.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply