Contre de campanie intre Simonis si Nica: “M-a abordat direct pe mine si prin intermediari, sa il primim in PSD”, a dezvaluit Simonis

Preseditele PSD Timis, Alfred Simonis, a declarat, luni, 8 aprilie, ca Alin Nica, contracandidatul sau la functia de presedinte al CJ Timis, a incercat sa se alature PSD, dupa ce a aflat ca nu va putea candida pentru un al doilea mandat la presedintia Consiliului Judetean Timis din partea PNL.


”Ii reamintesc domnului Nica faptul ca fost unul dintre vicepresedintii PNL care a votat alianta de guvernare cu PSD. A votat si lista comuna de europarlamentare. Va spunea dumneavoastra in urma cu trei saptamani ca e exclus ca PNL sa il sustina pe Simonis, dar daca PSD il sustine pe dansul si pe Nicolae Robu, citez, acceptam sprijinul. PSD e rau ca nu il sustine pe dansul. Daca il sustinea nu mai era asa rau.

Cand s-a decis ca cel care va candida la presedintia CJ Timis sa fie din partea PSD, domnul Nica m-a abordat direct pe mine si prin intermediari, sa il primim in PSD. A promis ca aduce 15-17 primari”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

In replica, Alin Nica a afirmat ca ramane fidel valorilor liberale.

”Daca chiar crede ca eu m-am gandit macar o clipa sa merg la PSD, incep sa imi pun intrebari in privinta nivelului sau de inteligenta. Raman fidel valorilor liberale si sustin in continuare ca voturile nu se tranzactioneaza, primarii nu au o sacosa de voturi pe care o dau in stanga sau in dreapta, dupa cum au ei chef, asa cum pare sa creada domnul Simonis”, a declarat Alin Nica.

Alin Nica urmarea sa obtina un al doilea mandat de sef la CJ Timis din partea PNL, dar PSD-PNL au decis sa il sprijine pe social-democratul Alfred Simonis. La schimb, liberalii il puneau pe Nicolae Robu candidat la Primaria Timisoara.

Nica s-a opus aliantei electorale PNL-PSD din judet si a fost inlaturat de la sefia PNL Timis. El a trecut acum la Forta Dreptei, partidul lui Ludovic Orban.

Leave a Reply