Alfred Simonis, candidatul aliantei PSD – PNL la sefia Consiliului Judetean Timis / “Sa ducem o campanie bazata pe proiecte, in care atacurile la persoana sa dispara!”

Presedintele PSD Timis si presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, si-a anuntat, luni, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis si a facut apel la contracandidatii sai sa duca o campanie electorala bazata pe proiecte si nu pe atacuri.


”Cred ca a venit vremea schimbarii in judetul Timis. Timisul trebuie sa recupereze anii pierduti si decalajele de judete mai mici si sarace, are nevoie de oameni care stiu sa se bata pentru proiecte si bani nu pentru functiile lor. Eu asta am facut in ultimii 4 ani si asta imi doresc sa fac in continuare si va anunt ca ma inscriu in competitia electorala si ma voi inscrie pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean Timis”, a declarat, luni, Alfred Simonis, citat de Ziua de Vest.

Simonis a precizat ca nu se va regasi si pe lista de consilieri judeteni a aliantei PNL-PSD. Totodata, Simonis a facut apel la adversarii sai politici sa inceteze atacurile politice si sa duca o campanie electorala bazata pe proiecte.

”Fac apel la actorii implicati in aceasta campanie electorala sa ducem o campanie bazata pe proiecte in care atacurile la persoana si acea retorica cu care ne-am obisnuit in campaniile electorale sa dispara intr-un an in care electoratul ne-a aratat ca nu vrea o astfel de campanie electorala”, a mai afirmat Alfred Simonis.

Alfred Simonis a dat asigurari ca, in cazul in care va fi ales, va ramâne in functia de presedinte al CJ Timis si nu va accepta nicio oferta de functie la nivel national. (Mara Ion)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply