Tragedie la Mosnita Veche, langa Timisoara: Un barbat si-a injunghiat sotia, a dat foc la casa si apoi s-a sinucis

Un barbat din Mosnita Veche, judetul Timis, si-a injunghiat sotia si a dat foc la casa, fiind ulterior gasit mort de autoritati. Initial, s-a crezut ca agresorul a fugit, insa ulterior politia a anuntat ca a fost gasit cadavrul barbatului, carbonizat, intr-o anexa a gospodariei. Vecinii au alertat autoritatile dupa ce femeia injunghiata a cerut ajutor.


„Sotul taiat-o la gat. Noi, cand am iesit afara cu sotul meu, am auzit larma, galagia. Numai ce ajunsesem din oras. Cand am ajuns, (femeia) era taiata la gat, la poarta la mine. A intrat la mine, a stat acolo cat am sunat la salvare. Cred ca a trecut mai bine de jumatate de ora (pana a venit ambulanta). A stat fata acolo, taiata la gat”, a povestit o vecina, intervievata de Antena 3 CNN.

„In urma cu cateva momente a fost facut anuntul faptului ca agresorul a fost gasit. Din nefericire, cadavrul acestuia este carbonizat in anexa pe care a incendiat-o la scurta vreme dupa ce si-a injunghiat sotia. Pompierii au reusit sa localizeze incendiul, iar acum incearca sa recupereze cadavrul carbonizat. Intre timp, copiii acestei familii – vorbim de sase copii, de la un bebelus pana la un adolescent in varsta de 14 ani – sunt panicati si devastati de durere. Rudele au venit mai devreme aici si au incercat sa ii ia de la fata locului”, a relatat jurnalista Andreea Borboros.

Scandalul intre membrii acestei familii a inceput inca de azi-noapte. Femeia a sunat la 112 dupa ce sotul a amenintat-o ca o ucide. In urma apelului, s-a prezentat un echipaj de la politie, iar oamenii legii au reusit, pentru scurt timp, sa aplaneze conflictul.

Pe fondul consumului de alcool, in aceasta dimineata, barbatul s-a dedat la acte de violenta: si-a injunghiat sotia, a dat foc la anexa unei case si a intrat in flacari dupa ce, aparent, si-a provocat, el insusi, leziuni prin injunghiere.

Starea femeii dupa agresiune este grava. Echipajul de prim ajutor a estimat ca victima va fi dusa direct in sala de operatie. Vecinii confirma ca in ultimele zile au avut loc mai multe certuri intre barbat si sotia sa, mama a sase copii. Desi individul ar fi amenintat in mai multe randuri ca o va ucide pe femeie, localnicilor inca nu le vine sa creada ca acest scandal conjugal din localitatea lor a avut un deznodamant atat de tragic. (I.P.)

Sursa: Antena3 CNN

Leave a Reply