B-Cure Laser: Dispozitivul medical pentru tratarea la domiciliu a durerilor de diferite etiologii si a altor probleme de sanatate (P)

In prezent, durerea articulara este foarte raspandita. Ea poate varia in intensitate si durata, de la una, sacaitoare, pentru scurt timp, pana la una de disconfort cumplit, cronica pe termen lung, care afecteaza calitatea vietii.


Durerea este o leziune tisulara existenta sau potentiala si se manifesta prin dureri articulare, de genunchi, de sold, de umar, la nivelul articulatiei mainii sau gleznei s.a.m.d. care este insotita de inflamatie, edem, sensibilitate si de restrictionarea miscarilor articulare.

Ea trebuie gestionata in mod eficient, putand afecta de la cele mai banale activitati zilnice, precum mersul pe jos, imbracatul, ridicarea de obiecte, chiar somnul si pana la cele recreative precum sportul sau hobby-urile preferate.

Varsta si mediul (temperaturi extreme, umiditate ridicata sau poluare) sunt unele dintre principalele cauze ale aparitiei durerilor, in conditiile in care articulatiile si tesuturile sufera un proces degenerativ, natural. Acestora li se pot adauga factorii genetici daca unul dintre parinti a suferit de afectiuni articulare.

Pentru a trata inflamatiile si a proteja articulatiile se recomanda o dieta echilibrata in calciu, vitamina D, vitamina C si omega-3, care ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si articulatiilor, evitand excesul de alimente procesate si bogate in zaharuri. Un stil de viata sanatos, renuntarea la fumat si la consumul excesiv de alcool, dar si mentinerea unei greutati corporale normale sunt benefice pentru sanatatea articulatiilor.

Alaturi de tratamentul recomandat de medicul specialist, reumatolog sau ortoped, dispozitivul medical B-Cure Laser poate imbunatati viata celor care sufera de dureri, printr-un tratament biostimulator non-invaziv, fara efecte secundare cunoscute, cu rezultate pe termen lung prin folosirea lui cateva minute, de doua ori pe zi.

El este destinat uzului casnic, eficient in tratamentul durerilor cronice, afectiunilor ortopedice, inflamatiilor, accidentarilor sportive si ranilor. Durerea dispare prin cresterea productiei de beta-endorfine si stimularea circulatiei sanguine locale.

„Cure Classic este un laser cu unde de joasa frec­venta, special realizat pentru tratarea la domi­ciliu a durerilor de diferite etiologii si a altor pro­bleme de sanatate. E destinat intregii familii, indi­ferent de varsta membrilor ei. Durata de viata a la­serului ofera pana la 30.000 de tratamente. Terapia dureaza circa 6-8 minute si se recomanda repetarea procedurii de 2-3 ori pe zi, in cazul durerilor cro­nice, pentru rezultate rapide”, explica Gabriela Vilcea, managerul companiei GY Medical Solutions.

Laserul B-Cure Classic are efecte curative in: dureri ortopedice (de gat, umeri, coloana, sold, genunchi, glezna), artrite (artrita reumatoida, osteoartrita), intinderi, dislocari si rup­turi musculare – totale sau partiale, dureri arti­cu­lare (de genunchi, maini, umeri, coapse), sin­drom de tunel carpian, fasceite plantare, fibro­mial­gii, tendinite, entorse, dureri postoperatorii, dureri den­tare, vindecarea ranilor, arsurilor si a cicatri­celor, probleme ale pielii (acnee, herpes etc.).

(Impact Press)

Leave a Reply