Cine este Adrian Iacob, candidatul AUR la sefia Consiliului Judetean Timis (P)

Adrian Iacob este candidatul AUR la presedintia Consiliul Judetean Timis. Adrian Iacob este un tanar antreprenor care lucreaza peste 1300 de hectare de cereale in localitatea Liebling, judetul Timis. S-a alaturat echipei Alianta pentru Unirea Romanilor Timis in urma cu un an, hotarat sa faca o schimbare in tara noastra.


Candidatul va fi prezent, sambata, 13 aprilie 2024, ora 11, la dezbaterea publica cu tema tema „Pozitia Romaniei in Uniunea Europeana”, organizata de Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) la Hotel Strelitia, (Str. Simion Barnutiu, nr. 44).

La intalnire, candidatii AUR pentru Parlamentul European vor fi fata in fata cu locuitorii din judetul nostru pentru a le face cunoscute proiectele cu care isi propun sa reprezinte Romania, dar si pentru a le raspunde la intrebari.

Alegerile din 9 iunie pentru Parlamentul European sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprima directia Romaniei si a Uniunii Europene pentru urmatorii ani.

Vrem ca romanii sa faca alegerea in cunostinta de cauza, deoarece consideram ca politicienii au un mandat care contine si obligatia implicita de a da socoteala celor care i-au mandatat, adica romanilor. De aceea, dialogul direct este cea mai buna metoda de a atinge aceste deziderate ale transparentei, reprezentativitatii si responsabilitatii politice. (AUR Timis, Patricia Marcut)

Leave a Reply