Propunerile Iulius Town pentru un weekend reusit: Dinozaurii animatronici si Monstrii Marini gigant, Food Truck Festival, International Tattoo Convention (P)

Un final de saptamana efervescent, cu evenimente pentru toata familia te asteapta in Iulius Town. Dinozaurii animatronici si Monstrii Marini gigant au „sub stapanire” parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC 0, Food Truck Festival vine in acest weekend cu propuneri culinare speciale pentru gurmanzi, iar in Iulius Congress Hall are loc International Tattoo Convention, unde peste 80 de artisti tatuatori din Romania si din strainatate vor fi prezenti.


Iulius Town este locul unde fiecare membru al familiei gaseste fie un restaurant, o locatie sau chiar un eveniment pe gustul lui. In parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC 0 expozitia Lumea Dinozaurilor animatronici & Monstri Marini gigant ii asteapta pe cei curiosi sa descopere era preistorica.

Poti sa vii sa ii vezi pe Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus, dar si pe multi altii, de luni pana joi, in intervalul orar 10.00 – 20.00, iar de vineri pana duminica, de la ora 10.00 pana la 21.00. Pretul unui bilet este de 25 lei, iar copiii cu varste mai mici de 3 ani au intrarea libera. De asemenea, persoanele cu dizabilitati alaturi de un insotitor au intrarea libera.

Biletele pentru grupurile de minimum 10 copii au pretul de 20 lei/copil, iar intrarea este gratuita pentru insotitor. Daca doriti sa faceti o rezervare pentru a vizita expozitia sau sa aflati mai multe informatii, puteti apela la numarul: 0725 780 843.

Tot in acest weekend, in Iulius Congress Hall, are loc si cea de-a doua editie a International Tattoo Convention. Peste 80 de artisti tatuatori din Romania si din strainatate vor fi prezenti in perioada 12 – 14 aprilie, in Iulius Town. Vor avea loc mai multe momente artistice, o lansare de carte despre arta tatuajelor japoneze, dar si o demonstratie de kennjutsu (arta manuirii sabiei japoneze katana). Unul dintre invitatii speciali ai acestei editii este Roberto Borsi, un artist tatuator din Italia care are o experienta de peste 30 de ani. Mai multe informatii si bilete se regasesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Comunitatea Moto & Friends se alatura International Tatto Convention, astfel ca, sambata, 13 aprilie, va avea loc Marea Dezmorteala. Incepand cu ora 10.00, membrii Comunitatii Moto din Timisoara se vor intalni in parcarea VIP UBC 0, iar ulterior vor pleca, la ora 12.00, intr-o excursie pe motoare. Mai multe despre eveniment puteti afla de pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Food Truck Festival vine cu o noua editie dedicata iubitorilor de preparate delicioase. Timisorenii sunt asteptati in parcarea VIP a cladirii de birouri UBC 3, unde vor fi amplasate van-urile cu mancare, dar si scena pe care vor performa mai multi artisti timisoreni si nu numai.

In Iulius Mall, zona Auchan, voluntari de la European Medical Students’ Association Timisoara (EMSA Timisoara) vor masura gratuit tensiunea celor interesati. Acestia va asteapta vineri si sambata, in intervalul orar 10.00 – 18.00. (Iulius Town, Departament PR)

 

 

Leave a Reply