Propunerile de completare a echipei de conducere de la Curtea de Apel Timisoara, respinse de Sectia pentru judecatori a CSM

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, in sedinta de ieri, propunerile venite din partea presedintei Curtii de Apel Timisoara, Dica Maria Cristina, cu privire la numirea a doi judecatori in functii de vicepresedinti.


Asadar, ca si fostul presedinte, Mircea Cretu, care s-a lovit de refuzul Sectiei pentru judecatori a CSM cand a incercat sa-si completeze echipa de conducere cu judecatoarele Diana Duma Patrascu, Anca Nacu, Laura Ani Bogdan si Lucica Dobrin, nici actuala sefa a justitiei banatene nu pare sa rezoneze cu colegii judecatori din CSM.

“Respingerea propunerii privind numirea domnului judecator Herciu Radu Horia in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara (2 admitere, 7 respingere). Respingerea propunerii privind numirea domnului judecator Patru Razvan Florin in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara (unanimitate)”, se mentioneaza in Ordinea de zi solutionata.

De asemenea, tot in sedinta de ieri, a fost amanata analizarea propunerii de numire a judecatoarei Dobrin Lucica in functia de presedinte al Sectiei I civile a Curtii de Apel Timisoara.

In aceste conditii, pentru completarea echipei de conducere a Curtii de Apel Timisoara, presedinta Dica Maria Cristina va trebuie sa se orienteze catre alti judecatori, care sa fie in gratiile sefilor din CSM. (G.I.)

Leave a Reply