Aquatim: Furnizarea apei se intrerupe in mai multe localitati din Timis. VEZI unde sunt programate lucrari, zilele si intervalele orare (P)

Marti, 16 aprilie, intre orele 9-12 se va intrerupe furnizarea apei in Sacosu Turcesc pentru lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei. Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-19 se vor executa doua conectari de conducte la intersectia strazilor Calea Sever Bocu si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, respectiv la intersectia strazilor Holdelor si Sfintii Apostoli Petru si Pavel.


Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Ion Ionescu de la Brad si Lipovei.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Sacalaz pentru lucrari de conectare a unei conducte pe strada IV.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati.

Astfel, pe 16 aprilie, intre orele 9-15 se va opri apa in Cheveresu Mare, iar intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Racovita.

Pe 17 aprilie, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Cheveresu Mare, Ficatar si Lugojel, iar intre orele 9-15 se va opri apa in Dragsina.

Pe 18 aprilie, intre orele 9-15 se va opri apa in Vucova, iar intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Dragsina, Hitias si Boldur.

Pe 19 aprilie, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Vucova si Jabar.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim, Serviciul Comunicare si Marketing)

 

 

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply