Caius Ionut Seracin, candidatul VOLT la functia de primar al Girocului, a stat de vorba cu alegatorii. Principalele probleme: cainii maidanezi, lipsa asfaltului, praful

Mai multi membri ai partidului VOLT care vor candida, in 9 iunie, la functia de consilier local in comuna Giroc, alaturi de candidatul la functia de primar, Caius Ionut Seracin, au mers in aceste zile pe teren pentru a strange semnaturile necesare pentru a candida, dar si pentru a discuta despre problemele pe care locuitorii din Giroc le au.


In cartierul din spatele magazinului Lidl acestia au descoperit un nou sat, asta datorita numarului foarte mare de locuitori care s-au mutat acolo. Problemele din zona sunt lipsa asfaltului, lipsa locurilor de joaca, a spatiilor verzi si a stalpilor de iluminat public.

„Noaptea e groaznic. Imaginati-va ca nu exista niciun bec, e bezna totala”, se plange o mamica care a iesit cu copilul in parcarea din spatele blocului, printre masini, sa se joace, pentru ca nu are unde sa mearga cu acesta. Ba mai mult, cei care au construit acolo au lasat o mizerie de nedescris: saci de moloz, tevi si alte resturi rezultate din constructii.

“Era plin de caini”

„Dezvoltatorul a construit si primaria nu a luat in calcul ca intre blocuri sa puna becuri ca sa fie lumina. Au venit pe aici, s-au intalnit cu noi, dar nimic concret. Ne-am cam saturat”, spune un alt locuitor al strazii Remus.

„Anul trecut era plin de caini aici, faceau un zgomot de nu puteai sa dormi. Un an am tot sunat la primarie sa vina sa-i ia, intr-un final au facut-o, dar doar dupa insistente mari si doar dupa ce un functionar din primarie s-a mutat aici”, mai spune o mamica.

Nemultumirile celor mutati in zona sunt foarte mari, mai ales ca acest cartier este unul considerat rezidential, insa conditiile pe care acesti oameni le au sunt de Evul mediu.

Praful de pe Dacilor ne omoara

Locuitorii de pe strada Dacilor s-au saturat si ei de ce se intampla in comuna. Asta pentru ca toti promit, dar nimeni nu face nimic. Pe Dacilor, autoritatile locale pun piatra, dar nimeni nu ia in calcul sa asfalteze.

Din cauza pietrei, a spatiilor verzi care lipsesc, aerul e irespirabil. E un praf de nedescris, praf care intra atat in plamanii oamenilor, cat si in casele acestora. In mod normal, daca autoritatile ar dori sa asfalteze, pentru ca acolo scuza cum ca nu e construit destul pentru a asfalta nu se aplica, in zona fiind multe strazi construite de multi ani.

De 10 ani se asteapta asfaltul pe strada Satelitului

Oamenii mutati pe strada Satelitului sunt si ei satui de promisiuni. De mai bine de 15 ani de cand cartierul Planiste a fost construit si dat in folosinta, autoritatile locale tot promit asfalt si conditii normale, dar nici aici nimeni nu a facut nimic.

”Nu pricep de ce nu se asfalteaza. Strada Garii e asfaltata si s-ar putea apuca si pe strada noastra, pentru ca aici nu mai ai unde sa construiesti, toate parcelele fiind finalizate”, se arata consternat un girocean care s-a mutat aici de 10 ani.

Dar oare nu merita si acesti locuitori din Giroc sa aiba conditii de trai decente? Se gandeste administratia locala la ei? Din cate se pare nu. Sunt buni doar sa plateasca taxe si impozite… (Caius Seracin)

Sursa: giroceanul-chisozeanul.ro

2 thoughts on “Caius Ionut Seracin, candidatul VOLT la functia de primar al Girocului, a stat de vorba cu alegatorii. Principalele probleme: cainii maidanezi, lipsa asfaltului, praful

  1. Aceasta este mărturia mea despre cum m-am alăturat în sfârșit la noua ordine mondială, Illuminati, după ce încerc să mă alătur de peste 2 ani, dar escrocii mi-au luat bani de mai multe ori. Am căutat să mă alătur Illuminati de atât de mult timp, dar escrocii îmi iau banii până la începutul acestui an, când mă întâlnesc cu Lordul Felix Morgan online, l-am contactat și i-am explicat totul și mi-a recomandat înregistrarea folosită și am plătit pentru membru mare pentru a mă ajuta să încep și am fost inițiat în Ordinea Mondială și primesc suma de 4.000.000 de dolari americani după inițierea mea. Sunt foarte fericit! Și promiteți să răspândiți lucrarea bună a Lordului Felix Morgan. Dacă sunteți interesat să vă alăturați noii Illuminati de ordine mondială astăzi, contactați-l pe Lord Felix Morgan astăzi, el este cea mai bună șansă de a obține calitatea de membru al Illuminati pe care i-ați dorit mereu. Contactați Lordul Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com sau WhatsApp +2348055459757

  2. Aceasta este mărturia mea despre cum m-am alăturat în sfârșit la noua ordine mondială, Illuminati, după ce încerc să mă alătur de peste 2 ani, dar escrocii mi-au luat bani de mai multe ori. Am căutat să mă alătur Illuminati de atât de mult timp, dar escrocii îmi iau banii până la începutul acestui an, când mă întâlnesc cu Lordul Felix Morgan online, l-am contactat și i-am explicat totul și mi-a recomandat înregistrarea folosită și am plătit pentru membru mare pentru a mă ajuta să încep și am fost inițiat în Ordinea Mondială și primesc suma de 4.000.000 de dolari americani după inițierea mea. Sunt foarte fericit! Și promiteți să răspândiți lucrarea bună a Lordului Felix Morgan. Dacă sunteți interesat să vă alăturați noii Illuminati de ordine mondială astăzi, contactați-l pe Lord Felix Morgan astăzi, el este cea mai bună șansă de a obține calitatea de membru al Illuminati pe care i-ați dorit mereu. Contactați Lordul Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565gmail.com sau

Leave a Reply