Cel mai puternic dezvoltator imobiliar din Giroc, dat in urmarire generala! Mueen Al Shawish se sustrage executarii pedepsei cu inchisoarea

Condamnat de Curtea de Ape Timisoara la aproape 2 ani de inchisoare cu executare, milionarul de origine iordaniana Mueen Al Shawish, zis si „Mimo”, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Giroc, partener de nadejde pentru celebrul Puiu Minda, a fost dat in urmarire generala.


Anuntul a aparut pe pagina de internet a Politiei Romane, la sectiunea Persoane Urmarite, dupa ce politistii nu l-au gasit la domiciliu pentru a pune in aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Potrivit unor apropiati, milionarul iordanian ar fi plecat de mai mult timp in tara sa de origine, unde a asteptat decizia Curtii de Apel Timisoara.

Foarte traumatizat de perioada in care a stat in Penitenciarul Timisoara, in timpul masurii preventive a arestului, Mueen Al Shawish si-a anuntat prietenii si cunoscutii ca va face orice pentru a nu se mai intoarce in puscaria de pe Popa Sapca. (G.I.)

Leave a Reply