Romanian Psycho: Florin Piersic Jr. pe scena Teatrului National din Timisoara, intr-o comedie de tip one man show

A doua premiera a lunii aprilie, la Teatrul National din Timisoara, lanseaza o provocare marca Florin Piersic jr, care se intoarce la tripla ipostaza de dramaturg, regizor si interpret in comedia ROMANIAN PSYCHO.


Indragitul actor al Teatrului National construieste, cu inteligenta, cu umorul si cu verva care ii sunt proprii, ceea ce se numeste stiintific „safe space”, spatiul de siguranta al carui destinatar este un personaj necunoscut care poate lua chipul fiecarui spectator in parte.

Asa cum ne-a obisnuit, Florin Piersic jr aduce pe scena o lume care ne este foarte apropiata, dar pe care o descoperim cu surprindere si care, dincolo de hohotul de ras, deschide o tema de reflectie profunda despre o realitate simptomatica.

Premiera spectacolului ROMANIAN PSYCHO are loc duminica, 14 aprilie, de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului National, fiind urmata de o a doua reprezentatie marti, 16 aprilie.

Biletele pot fi achizitionate pe site-ul www.tntm.ro si fizic, la Agentia de bilete Marasesti, str. Marasesti nr. 2, orar marti – duminica, orele 11-19. (TNT, Geta Petrovici)

Leave a Reply