Aquatim: Spalari de retele si conectari de conducte, lucrari care vor afecta consumatorii din Timisoara si din judet (P)

Luni, 15 aprilie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Mures cu Calea Martirilor Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Mures – intre Azuga si Jose Silva -, Ion Monoran, Jose Silva, Calea Martirilor – intre Martir Dumitru Juganaru si Gavril Musicescu – si in zona Braytim.


La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Marti, 16 aprilie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Gavril Musicescu si Cercului. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Steaua, Calea Sagului si in Chisoda.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-17 se va intrerupe furnizarea apei in Petrovaselo pentru lucrari de spalare a rezervorului de inmagazinare.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim)

One thought on “Aquatim: Spalari de retele si conectari de conducte, lucrari care vor afecta consumatorii din Timisoara si din judet (P)

  1. La reluarea alimentarii cu apa, va recomandam sa fiti atenti deoarece apa de la robinete poate curge tulbure pentru o perioada scurta de timp. Va rugam sa nu folositi apa in scopuri menajere pana cand aceasta se va limpezi complet si sa va asigurati de o rezerva suficienta de apa pe perioada anuntata.

Leave a Reply