Prietenii stiu de ce! Un sofer din Timisoara care a incalcat mai multe reguli rutiere a incercat sa pacaleasca vigilenta politistilor locali

Politistii locali din cadrul Serviciul Siguranta Rutiera, aflati in patrulare in dupa-amiaza zilei de vineri, in jurul orei 17, au observat un autoturism marca Volkswagen, de culoare verde, care a circulat pe Strada Lacului inspre Strada Banatul, nerespectand semnificatia indicatorului ”Accesul Interzis”.


Politistii locali au efectuat semnale de oprire, dar conducatorul auto a continuat deplasarea inspre Bdul Dambovita, iar la intersectia cu Banatul a virat dreapta pe culoarea rosie a semnaforului, cu viteza, ulterior virand dreapta pe Strada Dreptatea, tot pe o portiune cu ”Acces interzis”.

Conducatorul auto a patruns pe Intrarea Petalelor, unde a abandonat autoturismul in dreptul caii de acces intr-un imobil. Conducatorul auto si pasagerul din dreapta au fugit spre Strada Stiintei.

O jumatate de ora mai tarziu, conducatorul auto, identificat ulterior in persoana lui M.A.M., de 34 de ani, din Timisoara, s-a prezentat la autoturism impreuna cu un prieten, spunand ca el s-a deplasat cu un taxi si ca l-a rugat pe insotitorul sau sa-i mute autoturismul.

Conducatorul auto a mai declarat ca nu el a condus autoturismul, ci un alt prieten. Cu toate acestea, un real sprijin a venit din partea locatarilor din blocul in dreptul caruia a fost oprit autoturismul, care au confirmat ca barbatul de 34 de ani s-a dat jos de la volan.

In fapt, la verificarea in baza de date, s-a constatat ca acesta nu detine permis de conducere. Pentru aceasta fapta, barbatul a fost predat unui echipaj al Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, care a fost solicitat la fata locului, urmand a fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis. (Politia Locala Timisoara)

Leave a Reply