BNR Timisoara organizeaza tururi ghidate pentru publicul larg, cu ocazia Zilei Portilor Deschise

In contextul aniversarii a 144 de ani de la infiintare, Banca Nationala a Romaniei invita publicul larg la cea de-a patra editie a evenimentului Zilele Portilor Deschise, atat in Bucuresti, cat si in teritoriu.


Evenimentul va avea loc in zilele de joi, 18 aprilie, si vineri, 19 aprilie 2024, cand vor fi organizate vizite pentru public in cadrul unor tururi ghidate, in sediile bancii centrale, de aproximativ 30 de minute, fara programare prealabila, in intervalul 11:00-19:00 (ultima ora de intrare fiind 18:00), in grupuri de maximum 20 de persoane.

Pe parcursul celor doua zile, publicul interesat va avea acces in sediul Sucursalei regionale Timis a BNR din Bd. I. C. Bratianu, nr.1, Timisoara, unde va afla informatii referitoare la istoria si identitatea Bancii Nationale a Romaniei, va putea vizita expozitia Inceputurile monedei romanesti cu diverse tipuri de moneda care au circulat in perioada premergatoare instituirii sistemului monetar national (inclusiv talerul-leu).

Inaintea realizarii vizitei, publicul este invitat sa consulte conditiile de acces, disponibile la adresa  Banca Nationala a Romaniei – Conditii de acces „Zilele Portilor Deschise” BNR.

Evenimentul Zilele Portilor Deschise a fost lansat in 2019 si marcheaza aniversarea bancii centrale a Romaniei.

Va asteptam!

(BNR Timisoara)

Leave a Reply