VIDEO / Perchezitii domiciliare la traficantii de droguri de mare risc din Lugoj! Procurorii DIICOT Timisoara au documentat 15 tranzactii cu “clienti” sub acoperire

La data de 17.04.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara pun in aplicare 9 mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetului Timis si a municipiului Bucuresti, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de mare risc.


Cercetarile efectuate au stabilit ca, incepand cu anul 2022 si pana in prezent,  un numar de 5 suspecti  actionand in cadrul unei structuri infractionale  organizata  pe niveluri ierarhice au procurat, detinut si comercializat, in mod repetat, heroina (drog de mare risc), catre consumatori din municipiile Lugoj si Bucuresti, pe parcursul investigatiilor fiind documentate 15 asemenea tranzactii. 

Audierile se vor  desfasura la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara.
Actiunea s-a realizat cu sprijinul politistilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog, Brigazii Autostrazi, Directiei de Politie Transporturi si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara si Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (V.E.)

Leave a Reply