Ciprian Titi Stoica, deputat AUR Timis: “Suntem singura alternativa la Partidul Comasat Roman si la Alianta Timisoarei Unite”

Candidatii AUR la alegerile din 9 iunie, care au fost prezenti la obisnuita conferinta de presa de joi, au punctat cateva aspecte doctrinare care, in viziunea lor, ar trebui sa convinga electoratul sa-i voteze.


In timp ce Adrian Iacob, candidatul la sefia CJ Timis, a evidentiat faptul ca “suntem pro Uniunii Europene, dar nu acceptam sa fim un popor de mana a doua pentru UE”, Ilie Sarbu, candidatul la Primaria Timisoara, s-a axat pe tema impozitelor aplicate spatiilor cu alta destinatie – “timisorenii sunt efectiv cocosati de greutatea impozitelor si a taxelor acestor spatii cu alta destinatie”, iar Peter Costea, candidatul AUR la Parlamentul European a confirmat faptul ca, in 9 iunie, va fi o batalie pentru Romania si pentru sufletul romanilor.

Nu in ultimul rand, deputatul Ciprian Titi Stoica a reiterat ideea ca AUR este “singura alternativa la Partidul Comasat Roman si la Alianta Timisoarei Unite”.

Iata comunicatul de presa emis de purtatoarea de cuvant a filialei AUR Timis, Patricia Marcut:

 Peter Costea, candidat AUR la Parlamentul European

Am o mare placere sa ma aflu in Timisoara, in mijlocul banatenilor. Promovez idealurile crestine, traditionale, valorile morale, iar platforma mea europarlamentara a fost despre promovarea acestor valori in Parlamentul European si renasterea Europei prin valorile crestine. Stiu ca banatenii sustin valorile crestine si traditionale. Timisoara este un oras extraordinar, locul in care se imbina etnicitatea, traditia si crestinismul. Prin prezenta mea aici, doresc sa sprijin candidaturile AUR la primaria municipiului Timisoara si la presedintia Consiliului Judetean. Sunt convins ca sunt oameni extraordinari si ca in data de 9 iunie vor invinge. Va multumesc pentru buna primire in mijlocul Banatului. Batalia din luna iunie este una importanta pentru Romania si pentru sufletul romanilor.

Stoica Ciprian Titi, deputat AUR Timis

Jumatate din alegerile care vor avea loc in 9 iunie, europarlamentarele, sunt aproape ignorate. Nu avem dezbateri pe teme cu interes european si suntem singurii, noi cei din AUR, care venim in comunitati si ne prezentam programul de guvernare in Parlamentul European. Suntem singura alternativa la Partidul Comasat Roman si la Alianta Timisoarei Unite. Vreau sa aveti incredere, sa veniti sa discutati cu noi, sa ne aduceti critici daca e necesar pentru a gasi cele mai bune solutii. Cred ca cei 35 de ani de saracie si dezastru trebuie sa se incheie. Istoria noastra recenta e comparabila cu anii 2009-2010 cand tot Partidul Comasat Roman ajuns la putere, a taiat din pensii, din salarii si au marit taxele si impozitele. S-a pierdut rezerva de petrol si gaze, nu se ia atitudine, si mai mult Guvernul Ciolacu isi doreste sa vanda TAROM-ul si portul Constanta. De ce acceptam sa ni se vanda tara bucata cu bucata? Sper ca intr-un final sa oprim aceasta tradare de tara! Suna dur dar e cea mai buna exprimare.

Ilie Vasile Sirbu, candidat AUR la primaria Timisoara

Chestiunea delicata pe care doresc sa o abordez astazi este legata de SAD-urile Timisoarei. Timisorenii sunt efectiv cocosati de greutatea impozitelor si a taxelor acestor spatii cu alta destinatie, care in ultimul mandat s-au dublat. Supraimpozitarea acestor SAD-uri care arata jalnic, nu ne ajuta deloc. Avem 309 SAD-uri in total si doar 60 sunt functionale si majoritatea nu sunt conectate la gaz sau electricitate. Este important sa stim aceste aspecte deoarece SAD-urile aduc fonduri importante la bugetul local si rolul nostru in administratia locala este sa ocrotim patrimoniul nostru, sa il intretinem si sa ne marim bugetul local daca tot avem aceste oportunitati.

Adrian Iacob, candidat AUR la presedintia Consiliului Judetean Timis

Principalul meu obiectiv ca si candidat la presedintia Consiliului Judetean Timis este sa va pun in centrul administratiei si sa puteti sa fiti o voce a comunitatilor dumneavoastra din judetul Timis. Suntem pro Uniunii Europene, dar nu acceptam sa fim un popor de mana a doua pentru UE. Ne dorim aderarea completa in spatiul Schengen. Privind agricultura romaneasca, ne aflam intr-o situatie grava, privim cu incredere spre viitor insa subventiile continua sa fie printre cele mai mici din UE. Suntem vitregiti de sume importante desi ne aflam pe aceeasi piata cu alte tari din Uniunea Europeana. AUR este100% pentru UE si ne dorim o colaborare stransa, egala si corecta cu institutiile Uniunii Europene. (AUR Timis, Patricia Marcut)

Leave a Reply