Un autoturism a ars in totalitate pe o sosea de langa Timisoara, in urma unui violent accident rutier. Patru persoane, transportate la spital

Un autoturism a ars in totalitate, in aceasta dupa-amiaza, pe DJ 592, intre localitațile timisene Albina si Cheveresu Mare, in urma unui violent accident rutier.


Potrivit unui comunicat al ISU Timis, la ora 16,52, pompierii din cadrul Statiei Buzias au intervenit pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor, dupa ce s-a anuntat ca doua autoturisme in care se aflau patru persoane s-au tamponat, imediat dupa podul de la Albina.

La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de prima intervenție si comanda, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic si o ambulanta SAJ cu asistent.

Incendiul a fost lichidat de salvatorii militari, insa autoturismul a ars in totalitate. Din fericire, toate cele patru persoane au scapat cu viata, fiind transportate la spital in stare constienta si cooperanta. (V.E.)

Leave a Reply