Festivalul Fanfarelor de la Timisoara reuneste 10 redutabile formatii muzicale, cu sute de alamuri

Zece fanfare, cinci scene, sute de alamuri! Emotii, nostalgie, atmosfera Banatului de altadata si o muzica irezistibila, ce face inimile sa tresalte, la Festivalul Fanfarelor.


Cea de-a 36-a editie a festivalului se va desfasura in Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16, in cinci locatii din Timisoara.

Zece redutabile formatii muzicale vor anima orasul pe strada E. Ungureanu, nr. 1, la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis (Fanfara “Nadlačanka”din Nadlac, judetul Arad si Fanfara ”Promenada” a Centrului Cultural Campia Turzii), in Piata Unirii (Fanfara „Maranata” a Bisericii Penticostale din Ghiroda si Fanfara Societatii Culturale ”Doinitorii Banatului” din Mercina), in Parcul Central (Fanfara Blue Brass si Fanfara Tim Trombones Quartet), in Piata Victoriei (Banat Adventist Brass Band si Fanfara din Petresti, din judetul Alba) si pe malul raului Bega, langa statia Catedrala Mitropolitana (Fanfara „Cununa Amlasului” a Bisericii Ortodoxe din Almas, judetul Arad, si Fanfara TM Harmony).

Accesul publicului este liber.

Festivalul Fanfarelor este organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, institutie de cultura din subordinea Consiliului Judetean Timis, coordonata de profesor Liliana Laichici, manager. Evenimentul este finantat de Consiliul Judetean Timis. (I.P.)

Leave a Reply