Politia Locala Timisoara, pe podiumul Turneului de minifotbal “Cupa Florilor” organizat la Moneasa de Politia Locala Arad si Sindicatul Meridian

In acest weekend,  la Moneasa – Arad,  a avut loc Turneul de minifotbal “Cupa Florilor”, competitie ajunsa la cea de-a VI-a editie. Manifestarea sportiva organizata de Politia Locala Arad si Sindicatul Meridian a adunat la start echipe de fotbal de la structuri din mai multe orase din tara.


Echipa Politiei Locale Timisoara, (coordonata de pe margine, dupa cum se poate remarca din fotografiile de la turneu, chiar de directorul general Hajdu Attila n.red.) a ocupat locul II, pe locul intai fiind Politia Locala Sibiu, iar colegul nostru Bogdan Coroeanu a primit titlul de “Jucatorul Turneului”.

Felicitari, baieti! (Politia Locala Timisoara, Compartiment Relatii Publice)

One thought on “Politia Locala Timisoara, pe podiumul Turneului de minifotbal “Cupa Florilor” organizat la Moneasa de Politia Locala Arad si Sindicatul Meridian

  1. Coordonarea a fost tare de tot dacă însuși , el și numai el, ditamai hajdu , marele jandarm apt limitat a gândit numai și numai el boss .

Leave a Reply