Demolition Man! Sub amenintarea bastanului Stancu, primarul Timisoarei a eliberat strada Cezar de constructiile ilegale

Sub amenintari cu dosar penal, de lobby la „oamenii mai mari, la Bucuresti” si intimidari „stai in banca ta, sunt oameni mai mari ca tine”, primarul Dominic Fritz, echipele Colterm si ale Primariei Timisoara au pus in aplicare dispozitia de demolare a unor constructii ridicate ilegal pe strada Cezar, de catre doua familii binecunoscute timisorenilor.


„Strada Cezar e situata intr-o zona «fierbinte» a Timisoarei, zona strazii Loga, unde multe vile au ajuns in mainile clanurilor prin mijloace dubioase. Una din cladiri am recuperat-o anul trecut, cea de pe Loga 52. Acum am recuperat strada care face legatura intre str. Loga si Parcul Copiilor. Nu ma las intimidat de amenintarile celor care au pradat domeniul public pana acum si ii asigur ca vom continua pana cand ultima vila si ultimul metru de teren furat va ajunge inapoi in patrimoniul Timisoarei”, a declarat primarul Dominic Fritz.

In baza dispozitiei primarului Dominic Fritz, sunt demolate doua cladiri, trei alei pietonale, doua garduri de imprejmuire din zidarie, poarta de acces auto si un gard frontal. Dupa desfiintarea constructiilor ilegale, strada Cezar va asigura legatura intre bulevardul C.D. Loga si Parcul Copiilor.

Stai in banca ta, sunt altii mai mari ca tine!” a strigat obsesiv la mine domnul al carui gard l-am demolat azi ca sa redam strada Cezar timisorenilor. “Cat mai stai? Doua luni. Doua luni mai stai primar si te arunca afara”. ”Platesti totul, totul ce faci”. ”Nu esti tu mare, sunt altii mai mari in Bucuresti”. ”Aia dinaintea ta de ce n-au venit?”

Exact asta ma intreb si eu si un oras intreg: de ce primarul de dinainte nu a recuperat terenurile orasului si a preferat sa nu vada nimic?

Strada Cezar e situata intr-o zona ”fierbinte” a Timisoarei, zona strazii Loga unde multe vile au ajuns in mainile clanurilor prin mijloace dubioase. Una din cladiri am recuperat-o anul trecut, cea de pe Loga 52. Acum am recuperat strada care face legatura intre str. Loga si Parcul Copiilor.

Vila cu vila, teren cu teren recuperam ce e al timisorenilor. Ne luam demnitatea orasului inapoi, cu reguli egale pentru toti. Fara frica. Si in 9 iunie cu votul nostru aparam Timisoara”, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.

„La fel ca pe malul Begai unde am recuperat un hectar din terenul orasului si il amenajam pentru timisoreni, si aici destinatia terenului este una publica, si anume cea de culoar pietonal si velo intre zona centrala si Parcul Copiilor”, a mai declarat primarul Dominic Fritz

Constructiile ilegale ridicate pe terenul orasului sunt desfiintate pe cheltuiala contravenientilor, potrivit legislatiei in vigoare. (Primaria Timisoara)

 

 

Serviciul Comunicare

Leave a Reply