Doua casiere de la un supermarket din Giroc, retinute de politisti! Diferenta de aproximativ 30.000 de lei intre produsele vandute si sumele incasate

Politistii din Giroc, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de langa Judecatoria Timisoara, au retinut pentru 24 de ore doua femei si trei barbati, banuiti de comiterea infractiunii de furt si complicitate la infractiunea de furt.


La data de 19 aprilie a acestui an, politistii au fost alertati de catre administratorul unei societati comerciale din Giroc cu privire la o presupusa diferenta de aproximativ 30.000 de lei intre produsele vandute si sumele incasate, observata in urma inventarului din martie 2024.

Dupa desfasurarea unor investigatii amanuntite, s-a constatat ca doua femei, in varsta de 55 si 20 de ani, si doi barbati, de 67 si 17 ani, toti angajati ai societatii comerciale, impreuna cu un barbat de 19 ani fara nicio legatura oficiala cu compania, ar fi efectuat inregistrari fictive la casele de marcat, inregistrand sume inferioare valorii reale a produselor vandute.

In urma probatoriului adunat, la data de 21 aprilie 2024, cele doua femei si cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore sub suspiciunea savarsirii infractiunii de furt si complicitate la aceasta in forma continuata. Acestia au fost transferati la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis.

Cercetarile in acest dosar au fost coordonate de procurorul de la Parchetul de langa Judecatoria Timisoara. (V.E.)

Foto: arhiva

One thought on “Doua casiere de la un supermarket din Giroc, retinute de politisti! Diferenta de aproximativ 30.000 de lei intre produsele vandute si sumele incasate

  1. Girocul în zodia hoților , mai aerul trebuie furat că în rest totul e furat în Giroc , și bunul simț .

Leave a Reply