Primarul Dominic Fritz: Vom castiga aceste alegeri cu ajutorul timisorenilor si timisenilor

Dominic Fritz, presedintele USR Timis si Primarul Timisoarei, Ligia Dugulescu, presedinta PMP Timis, Claudiu Chira, deputat si presedinte Forta Dreptei si Alin Nica, presedinte al Consiliului Judetean Timis si candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru al doilea mandat, au depus azi protocolul de constituire al Aliantei, pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie.


„Depunem aceste candidaturi si mai ales candidatura domnului Alin Nica cu multa, multa incredere. Alin Nica este garantul ca dreapta va castiga in Timisoara si in judetul Timis garantul impotriva noului partid unic PSD-PNL si garantul pentru o continuitate de modernizare si de europenitate a judetului Timis si a Timisoarei”, a declarat Dominic Fritz Primarul Timisoarei si presedintele USR Timis.

Alin Nica, candidatul aliantei pentru presedintia Consiliului Judetean a transmis ca „Timisoara si Timisul dau dovada in continuare de responsabilitate” in fata „PSD si PNL, care s-au unit de frica sa nu pierda alegerile.” „Timisoara va da inca o data semnalul de reforma a clasei politice si de resetare a acestui mod de a face politica total pagubos pe cetatenii.” a mai declarat Alin Nica.

„Timisoara va fi pe maini bune si dupa 9 iunie” a spus Ligia Dugulescu presedinta PMP Timis. „Judetul Timis (…) are acum o echipa profesionista, o echipa condusa de Alin Nica, care deja a dovedit capacitatea de a transforma acest judet. In Timis oamenii vor alege o echipa care vine sa ii serveasca si nu sa stapaneasca judetul.”

Prezent la depunerea protocolului a fost si Claudiu Chira, deputat al partidului Fortei Dreptei, care a declarat optimist ca „in judetul Timis, Alianta Dreapta Unita va castiga toate alegerile.”

Alianta Dreapta Unita si-a consolidat prezenta la nivel judetean in peste 90% din orasele si comunele din judet. Acestia vor candida sub sigla Aliantei sau sub sigla individuala a partidului in functie de UAT. (I.P.)

Leave a Reply