Masina cu roata rupta condusa de un sofer beat! Politistii locali din Timisoara, vigilenti si la ora 5 dimineata

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta si Ordine Publica, aflati in patrulare azi-dimineata, in zona centrala a orasului, au observat, in jurul orei 05, un autovehicul marca Ford oprit pe scuarul din fata Liceului E. Ungureanu, care parea sa se fi deplasat dinspre Primaria Timisoara spre bulevardul I.C. Bratianu.


Autovehiculul, la volanul caruia se afla un barbat, avea roata din fata stanga aproape rupta. Trecand la legitimarea conducatorului auto, s-a stabilit ca acesta se numeste M.S., are 40 de ani si este din Timisoara.

Barbatul a declarat ca venea de la o petrecere unde ar fi consumat bauturi alcoolice si intentiona sa mearga acasa. La fata locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier, conducatorul auto fiind insotit la Spitalul Municipal pentru prelevare de probe biologice deoarece a refuzat sa sufle in alcooltest.

In functie de cele constatate se vor lua masurile legale. (Politia Locala Timisoara, Compartiment Relatii Publice)

2 thoughts on “Masina cu roata rupta condusa de un sofer beat! Politistii locali din Timisoara, vigilenti si la ora 5 dimineata

  1. Ăia da vigilenți că la Dumbravita și la Giroc dorm de rup fîîîîîșul , Trăndăfir Cipri îi numa pe acasă .

  2. Iar localii..Uite un p..st jos..Cum sunt și cetățenii așa sunt și ei..Locală e mai prezenta decât nepoții din M.A.I. Cum e asta de comentează sunt majoritatea..voi n ați merita nicio poliție..atâtea comentarii și nemulțumiri…sunteți mai rău că femeile la semafor..s o zic mai delicat.

Leave a Reply