Primarul Dominic Fritz se simte amenintat: „O sa apara si aici, in Timisoara, tot felul de dosarele prefacute”

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat, la evenimentul de lansare a candidatului Dreapta Unita la Consiliul Judetean Timis, Alin Nica, faptul ca se simte amenintat cu dosare de catre adversarii politici si ca PSD si PNL vand iluzii, transmite News.ro.


„PSD si PNL ne vand trei mari iluzii. Si vanzatorii cei mai mari aici sunt Robu si Simonis. Ne vand trei iluzii: iluzia ca ne vor aduce bani, iluzia stabilitatii si iluzia puterii”, a spus Dominic Fritz, primarul Timisoarei, sambata, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alin Nica la presedintia CJ Timis.

Candidatul USR, Forta Dreptei si PMP la Primaria Timisoara, Dominic Fritz, a detaliat ce inseamna iluzia puterii la care face referire.

„Iluzia puterii. Ne spun mergeti cu noi, votati-l pe Robu, pe Simonis, ca noi suntem puterea. (…) Ce uita atunci cand ne dau garantia puterii, cand proiecteaza puterea, ne ameninta cu dosare si chiar fac dosare. La Clotilde, uitati, au trimis-o in judecata in ziua in care si-a depus candidatura. In Brasov, viceprimarita Flavia are dosar penal pentru ca a vizitat un eveniment al primariei intr-un spatiu al unui ONG. Si o sa vedeti ca o sa apara si aici, in Timisoara, tot felul de dosarele prefacute. Deci, ei vin cu aceste amenintari, fac tot felul de combinareli, dar uita ca intr-o democratie nu detine cel mai bun combinator puterea, ci oamenii”, a explicat Fritz.

Primarul Timisoarei a reluat si argumentele pentru care s-a aliat cu Alin Nica in perspectiva alegerilor din 9 iunie.

Situatia in Romania s-a schimbat radical. Alin Nica si cu mine vrem si trebuie sa aparam democratia in Romania, Timis si Timisoara. Amandoi stim ca aceasta lupta nu este despre Alin Nica, nu este despre Dominic Fritz.

Este pentru valorile Timisoarei, Banatului, mult mai important decat fiecare dintre noi. (…) Niciodata nu l-am vazut pe Alin Nica cu tot felul de combinatii, ci preocupat de proiecte pentru judet. (…) L-am vazut in discutii cu mediul de afaceri, in romana, in engleza. Cati presedinti de consilii judetene din tara vorbesc fluent limba engleza? Si da, conteaza. Pentru ca atunci cand iti vine un investitor e cu totul altceva daca ala chiar stie sa vorbeasca. Nici nu mai vorbesc de prim-ministru”, a spus Fritz. (Mara Ion)

Leave a Reply