Bikini fitness: Timisoreanca Madalina Stanca, dubla Campioana Balcanica la Culturism si Campioana Absoluta la categoria ei de varsta

Madalina Stanca, o sportiva de 20 de ani din Timisoara, a participat in acest weekend la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, unde a obtinut de doua ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare – conform regulamentului, varsta ii permite participarea la ambele categorii).


Incununarea acestui succes a fost castigarea celui de-al treilea titlu, cel de Campioana Absoluta Junioare la categoria Bikini fitness, in cadrul aceleiasi competitii.

Madalina Stanca este studenta la Universitatea Politehnica  din Timisoara. Ea studiaza Automatica si Calculatoare si a descoperit acest sport datorita mamei sale.

De cinci ani a inceput antrenamentele la Smartfit Timisoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alaturi de Cristi Martin.

„Sunt entuziasmata si abia astept sa vad ce urmeaza la Campionatul European, unde sper sa merg cu acelasi vibe pozitiv. Sunt recunoscatoare echipei Smartfit, echipei mele de antrenori, tuturor celor care m-au sustinut. Si nu in ultimul rand, sunt recunoscatoare Federatiei Romane de Culturism si Fitness pentru tot suportul acordat! Acum cinci ani, am inceput sa vin la sala datorita mamei mele. Pe mine Narcisa m-a convins prin pasiunea ei fata de sport”, declara proaspata campioana balcanica.

Narcisa Martin, de opt ori Campioana Nationala la Bikini fitness (de patru ori Campioana Absoluta), Campioana Balcanica Absoluta si medaliata cu aur si cu argint in ultimii doi ani la Campionatul European la aceeasi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

„Pe Madalina am selectat-o inca de la varsta de 15 ani, datorita talentului ei si tot de 5 ani o antrenez constant. Madalina face antrenamente zilnice, urmeaza asumat o dieta stricta si corespunzatoare sportului pe care il practica. Ea a mai participat la editii ale Campionatului National de Culturism si Fitness, iar seriozitatea si performantele obtinute i-au atras selectia in lotul national. Participarea ei la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness este a doua prezenta a sportivei la o competitie internationala, ca reprezentanta a Romaniei”, a declarat Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, antrenoarea Madalinei si trainer in cadrul Smartfit. (Smartfit, Geta Petrovici)

Sursa foto: Cristi Martin

 

Leave a Reply