Aquatim: Lucrari la retele si spalari, in Timisoara si Liebling (P)

Miercuri, 8 mai, intre orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersectia Caii Bogdanestilor cu strada Dunarea. Lucrarile fac parte din proiectul de amenajare a Pasajului Solventul si de modernizare a Caii Bogdanestilor, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Dambovita si Freidorf.


In perioada 8-10 mai, zilnic intre orele 9-17, in Liebling se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim, Serviciul Comunicare si Marketing)

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply