Doi politisti din Timisoara, atacati si raniti cu cutitul, intr-o confruntare cu un grup de migranti

Un incident deosebit de grav a avut loc pe autostrada A1, in timpul unui flagrant organizat pentru destructurarea unei retele de trafic de migranti. Actiunea a fost organizata, miercuri dimineata, in jurul orei 03,40, de politisti din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis, in zona parcarii de pe autostrada A1, Timisoara – Arad, la kilometrul 501.


In timp ce migrantii urmau sa fie imbarcati intr-un automarfar care stationa in parcare, una dintre cele trei calauze suspecte a scos un cutit, cu care i-a ranit pe doi dintre politistii de frontiera care participau la actiune.

Profitand de incidentul violent, calauzele si migrantii au incercat sa fuga, insa politistii de frontiera au tras mai multe focuri de arma, iar, in cele din urma, opt migranti si o calauza au fost prinsi.

In prezent, potrivit politiei, se continua cautarea celorlalte doua calauze., fiind organizat un dispozitiv de cautare cu drone si o autospeciala cu termoviziune. Totodata, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

In ceea ce-i priveste pe cei doi politisti de frontiera taiati cu cutitul, acestia au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. In prezent, starea lor este stabila, oamenii legii fiind in afara oricarui pericol. (V.E.)

Leave a Reply