Avocat condamnat la inchisoare pentru violarea vietii private! A filmat-o in ipostaze intime pe fiica unui politician, de pe acoperisul unui bloc

Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat o sentinta fara precedent in Romania. Un avocat din Baroul Bucuresti a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a filmat-o pe ascuns pe fiica unui politician, in ipostaze intime.


Imaginile au iesit la iveala in momentul in care politistii i-au verificat camera cu care urmarise o alta femeie, pe care o filmase in baie. Suspectul a pus intamplarile pe seama dorintei de a vedea ce anturaj au cele doua femei. Atentie, urmeaza detalii, care va pot afecta emotional.

Avocatul are in jur de 30 de ani si este membru in Baroul Bucuresti. El a fost dat pe mana politiei de cativa martori, acum doi ani. Acestia l-ar fi vazut in timp ce filma o femeie in ipostaze intime, in interiorul unui apartament, asa ca a fost acuzat de violarea vietii private.

In 2022, intr-o noapte de decembrie, avocatul a urcat pe acoperisul blocului sau de unde a filmat-o prin fereastra de la baie pe o doctorita de nu mai putin de 11 ori, in timp ce tanara era complet dezbracata si isi facea igiena personala.

Politistii au descoperit stupefiati ca avocatul o filmase pe ascuns si pe fiica unui demnitar. Iar faptele au fost si mai grave. Fata a fost surprinsa in posturi intime alaturi de un barbat. Tatal ei a spus ca vestea primita de la anchetatori a socat-o.

„Ea locuieste la etajul 1 si a urcat pe niste tomberoane. Si de acolo a filmat-o cu o camera digitala pusa pe un telescop. A gasit politia filmarea cand i-au luat aparatul la prima fapta si cand au reconstituit imaginile au gasit-o pe fiica mea. Au identificat-o dupa o vreme. Ea nu stia de chestiunea asta”, a declarat tatal uneia dintre victime.

La audieri, avocatul, a explicat ca trecea printr-o perioada grea in viata privata. Suspectul a incercat sa intre in magistratura, dar a esuat. Iata cum a incercat avocatul sa il apere:

„Nu a fost nimic premeditat, nu a dorit sa faca rau nimanui, a fost un gest intempestiv. A inteles ca pe viitor ar putea exista posibilitatea sa obtina mai mult de la acestea, in situatia in care ar divorta de sotia sa si pentru a nu face rau, a vrut sa vada daca aceste parti-civile au o relatie serioasa.”, se arata in dosarul din instanta.

Desi revoltati de gravitatea faptelor, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au acceptat nu doar sinceritatea, cat mai ales regretele avocatului. Asa ca s-au hotarat sa fie indulgenti si sa ii dea o pedeapsa minima de o luna si 30 de zile, spun ei, pe care insa inculpatul nu o va executa in spatele gratiilor, cata vreme aceiasi magistrati au decis sa ii suspende executarea pedepsei.

Daca sentinta va ramane definitiva, avocatul va trebui sa le plateasca celor doua femei 13.000 de lei daune morale. In plus, nu va avea voie sa se apropie de ele vreme de un an. (G.I.)

Sursa: ProTV

Leave a Reply