Influencerul Andrei Caramitru, cu cine ar vota la Primaria Timisoara: „In nici un caz nu as vota cu fostul”

Fiul actorului Ion Caramitru, Andrei Caramitru, un influencer cu cateva sute de mii de urmaritori, a facut o radiografie a vietii politice actuale, dezvaluind cu cine ar vota, in Timisoara, dar si in alte orase, daca s-ar transforma intr-un alegator eligibil pentru acele zone.


“Daca as sta in Oradea, Cluj, Sibiu sau Suceava – nici o problema votez cu actualii ca fac treaba foarte buna. La fel la Craiova (chit ca e Olgutza de la PSD). La fel la Bacau (unde e viziteu de la usr).

Iasi are un potential IMENS insa din ce aud acolo nu e gestionata treaba bine + aia sunt cu anchete penale , table si alte nebuneli. Insa nu cred ca alternativa e USR acolo. Asa ca m-as uita la candidatura lui Cosette Chichirau (fosta sefa usr de acolo – e o tipa smart cu cariera serioasa in New York si singura care nu e din increngatura locala).

Brasov – nu e ideal Colliban (are si tendinte de blocare) dar a facut regulamente pe care le putem doar visa pentru centrul orasului si alte cateva chestii. Probabil l-as mai vota. La fel in Timisoara cu Fritz (in nici un caz nu as vota cu fostul), insa m-as uita si la candidatura lui Cristi Mos (fostul sef USR de acolo, e un tip super ok).

In Constanta – care e praf desi are mega potential. Nu stiu. Actualul nu pare sa fie senzational. Alternativa usr e proasta (o copie palida si posibil si mai aiurea decat ND). Nu stiu ce alti candidati mai sunt. E trista situatia acolo.

In Bucuresti , incepem cu sectoarele :

Ciucu in sector 6 e clar, a facut mega treaba, e super super competent.

O sa va suparati pe mine dar la 3 si 4 as vota fara probleme si clar pe Negoita si Baluta (la ei in sectoare e cel mai bine din tot orasul, nici nu poti compara cu restul).

In sector 5 – e fiul lui Piedone e o brambureala. As vota probabil candidatul PSD/pnl de acolo

In sector 2 – Mihaiu de la USR a venit cu cateva proiecte care imi plac mult (refacerea Obor si noul centru vechi). Si nu e in constant scandal din contra, pare echilibrat si ok. Dar totusi mare parte din cartier e inca praf. Deci m-as uita un pic si la candidatul PSD/pnl (actualul prefect care pare foarte ok).

In sectorul 1 (unde stau) – as vota clar cu candidatul PNL Tutǎ. Problema e ca Clotilde a facut mult scandal dar rezultate aproape zero si e in conflict deschis cu toata lumea (deci iar nu va avea majoritate in consiliu deci iar nu se va face absolut nimic). Plus are probleme juridice

La primaria mare din Bucuresti

  • nu doar ca l-am votat dar am si facut mega campanie pentru Nicusor data trecuta. Pe baza programului cu care a venit. Care era bun . Per total insa – rezultate zero. Plus – incalca legea in mod brutal si repetat si e anti-dezvoltare. Plus ca nu lucreaza in echipa, refuza dialogul, nu e rational e talibanic. E imposibil pt mine sa il mai votez

  • Firea – nope. Nu a facut treaba buna deloc data trecuta de aia nici nu a continuat. Pandele – nope – nu e stilul meu, nu pot nu am cum

  • Deci ramane Burduja – pe care da il votez. Stiu ca multi il detestati pe aici dar nu aveti argumente. Cineva care a fost sef la promotie la Harvard si Stanford e clar super smart (acolo nu e pe pile si esti in competitie cu sute de studenti care sunt elita). Face treaba foarte buna la ministerul energiei (nu zic eu – zic toti specialistii din domeniu si investitorii). Are un program clar si detaliat si bun. Nu a avut nici un scandal nimic zero. Si povestea cu Bancorex e o aberatie – tatal a lucrat la Raiffeisen vreo 15 ani, deci corporatist, nu exista nici o dovada nimic zero de probleme . si oricum nu judeci pe cineva in functie de parinti. Oricum Burduja ca profil, intelect, capacitate de negociere si tot – e mult superior lui ND si ar avea si majoritatea in consiliu (ND nu o va avea deci nu va face chiar nimic 4 ani de acum incolo).

Acuma. Posibil sa mai schimb opiniile in functie de campanie. Urmaresc cu interes. Si fiecare voteaza cum vrea – nu va impun sau spun ce sa faceti – va zic doar cum vad eu acum lucrurile. E ok sa nu fim de acord pe anumite chestii sper. (Mara Ion)

Leave a Reply