Cu cat se mai vinde cocaina pe litoral / Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre cei mai cunoscuti dealeri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta au dispus retinerea unui inculpat, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de mare risc.


Din cercetarile efectuate in cauza a rezultat ca, in perioada  noiembrie 2023-aprilie 2024, in baza aceleasi rezolutii infractionale, inculpatul a detinut si comercializat, in mod repetat, catre consumatori din judetul Constanta, diferite cantitati de cocaina, pentru sume cuprinse intre 500 si 1.600 lei.

In urma perchezitiei domiciliare efectuate au fost identificate si ridicate mai multe mijloace de proba.

A fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta. Actiunea a beneficiat de sprijinul Gruparii Mobile de Jandarmi Constanta. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (V.E.)

Leave a Reply