Un barbat dintr-o comuna de langa Timisoara si-a dat foc, in gradina casei! A fost salvat de fiul si nepotul sau

Un barbat in varsta de 53 de ani si-a dat foc in gradina din spatele casei, sub privirile a doi adolescenti. La fata locului au ajuns politistii si un echipaj de salvare.


Totul s-a intamplat sambata, 4 mai, in jurul orei 14,30. Barbatul in varsta de 53 de ani a mers in gradina din spatele casei, a pus mana pe benzina si chibrit, apoi s-a autoincendiat, sub privirile a doi adolescenti, fiul sau si nepotul, ambii in varsta de 17 ani.

Cei doi au intervenit pentru a-i salva viata. Incendiul a fost stins, iar barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

”Azi, 4 mai 2024, in jurul orei 14:30, politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara au fost sesizati cu privirea faptul ca, un barbat din Giarmata Vii s-ar fi autoincendiat.

Ajunsi la fata locului,  politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un barbat, in varsta de 53 de ani, care s-a autoincendiat in gradina din spatele casei.

Pana la sosirea fortelor, incendiul a fost lichidat de catre fiul si nepotul acestuia, ambii in varsta de 17 ani.

Barbatul a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si efectueaza verificari pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timis. (I.P.)

Leave a Reply