INSPIR. Impuls in cartiere / Scoala de Circ din Timisoara, spectacol de foc alaturi de artisti din Franta

Scoala de Circ din Timisoara va invita la un eveniment complex si imersiv, desfasurat pe parcursul a doua luni: INSPIR. Impuls in cartiere.


Un proiect inovator de dezvoltare sociala si activare a comunitatii timisorene, INSPIR. Impuls in cartiere va avea loc intre 9 mai si 28 iunie in diferite locatii neconventionale din Timisoara, invitand publicuri diverse sa participe in cadrul a mai multor activitati culturale si educationale contemporane.

Hub de circ contemporan si arta de strada, cu spectacole, ateliere, prezentari publice organizate cu participanti din diverse cartiere ale orasului si un eveniment de final la cortul de pe malul Canalului Bega.

Scoala de circ din Timisoara (organizatie cu traditie deja in organizarea de spectacole de circ contemporan), alaturi de invitati din Franta, invita toti doritorii sa participe direct la experiente inedite de circ contemporan.

Proiectului INSPIR. Impuls in cartiere este organizat de catre Scoala de circ prin EduCultProd srl. (Education & Cultural Production) in parteneriat cu Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ”Constantin Pufan” (TM) si asociatia The Serious Road Trip Besançon (FR).

Proiectul INSPIR. Impuls in cartiere face parte din Programul cultural national „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023” si este finantat prin programul Legacy Timisoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timisoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii din Romania. (Scoala de Circ Timisoara)

Leave a Reply