Madalina Stanca, sportiva a clubului Smartfit Cetatii din Timisoara, medalie de aur la Campionatul European de Culturims si Fitness

Imnul Romaniei a rasunat, ieri, la Campionatul European de Culturims si Fitness din Spania, unde o reprezentanta a tarii noastre, care se antreneaza la clubul Smartfit din Timisoara, a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.


“Madalina Stanca aduce inca o medalie de aur pentru Romania, la categoria Junior Women’s Bikini 21-23 years, up to 160 cm!”, este mesajul transmis de oficialii Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

“Bravo Madalina Stanca, campiona europeana! Echipa Smartfit Cetatii este foarte mandra de tine”, i-a transmis tinerei campioane europene si Lorena Sorban, sotia proprietarului Smartfit Cetatii, Cosmis Sorban.

Madalina Stanca are 20 de ani si este studenta la Universitatea Politehnica din Timisoara, unde studiaza Automatica si Calculatoare. Spune ca a descoperit acest sport datorita mamei sale.

De cinci ani a inceput antrenamentele la Smartfit Timisoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alaturi de Cristi Martin. Narcisa Martin, de opt ori Campioana Nationala la Bikini fitness (de patru ori Campioana Absoluta), Campioana Balcanica Absoluta si medaliata cu aur si cu argint in ultimii doi ani la Campionatul European la aceeasi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

Weekend-ul trecut, Madalina Stanca a participat la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, gazduit de Timisoara, unde a obtinut de doua ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare)

Incununarea acestui succes a fost castigarea celui de-al treilea titlu, cel de Campioana Absoluta Junioare la categoria Bikini fitness, in cadrul aceleiasi competitii. (C.R.)

Leave a Reply