EZOTERIC Fest Timisoara: Un festival pentru o minte linistita, un suflet si un corp plin de energie, cu peste 70 de expozanti (P)

Expo Timisoara International in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis readuc in atentia publicului evenimentul EZOTERIC Fest, editia a 28-a, un festival pentru o minte linistita, un suflet si un corp plin de energie, care se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri Timis, in perioada 9 – 12.05.2024.


Vor participa peste 70 de expozanti si conferentiari din toata tara.

Se vor regasi in standuri: produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative si complementare, literatura specifica tematicii, consultatii gratuite, masaje si demonstratii, terapii in campul cuantic, cristale si pietre semipretioase, produse fitofarmaceutice, proceduri radiestezice, dispozitive si tehnici de protectie contra radiatiilor negative de diverse tipuri.

Zilnic vor avea loc conferinte adecvate tematicii. Vor fi prezenti specialisti in ezoterism, cu lansari de carte si sesiuni de autografe. De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va incanta asistenta cu muzica terapeutica.

In exterior va functiona Targul de produse traditionale.

Orar zilnic de functionare: 10-20.

Tarif bilet intrare: 15 lei/zi

Informatii suplimentare la tel. 0741 700 153, Aura Culea si/sau 0741 700 148, Vladimir Culea, organizatori expo.

www.expotimisoara.ro

www.ezotericfesttimisoara.ro

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply