Green Revolution, la Timisoara: 140 de biciclete vor fi la dispozitia timisorenilor, gratis, 24/7, pe durata intregului an

Asociatia Green Revolution a lansat la Timisoara conceptul de bike-sharing I’Velo. Au fost amenajate noua statii cu 140 de biciclete care vor fi la dispozitia timisorenilor pe gratis, 24/7, pe durata intregului an.


I’Velo vine cu cele mai performante si avansate tehnologic modele de statii, care sunt dotate cu cel mai nou model de biciclete din flota I’Velo, fabricate in Germania. Misiunea Green Revolution este de a promova mersul pe bicicleta ca mijloc de transport in beneficiul populatiei.

Ne bucuram sa lansam, in sfarsit, proiectul de bike-sharing I’Velo si la Timisoara. Ideea e ca bicicleta sa fie imbratisat ca mijloc de transport alternativ, nu numai de agrement. Prin aplicatia I’Velo se pot vedea toate punctele, se poate lua si lasa o bicicleta in aceste noua statii.

Incepem cu 140 de biciclete si vrem sa vedem care care raspunsul timisorenilor la proiect. Din 2009 vorbim despre bicicleta ca mijloc de transport in mediul urban. E important in decarbonizarea transportului. Intre timp am dezvoltat aceasta solutie automatizata, hardware si software 100 la suta romaneasca, pe care o implementam si o operam cu succes in Romania, in Bucuresti, Constanta si Corabia.

Avem peste 1,6 milioane de romani care au spus da bicicletei, care macar o data au fost pe bicicletele noastre”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Serviciile de bike-sharing I’Velo sunt disponibile gratuit prin intermediul aplicatiei mobile dedicate de pe Google Play si App Store. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply