Ofiterii DGA Timis, invataturi pentru cetatenii care iau cunostinta despre savarsirea unor fapte de coruptie

Ofiteri de politie ai Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, in colaborare cu Institutia Prefectului – Judetul Timis, au realizat, in data de 09.05.2024, doua activitati de educatie pentru promovarea integritatii, cu cetateni prezenti la festivitatile organizate la Muzeul Satului Banatean, cu ocazia Zilei Europei.


Pe continentul european, ziua de 9 mai (Ziua Europei) este o sarbatoare anuala a pacii si unitatii in Europa, fiind cunoscuta si ca Ziua Schuman, comemorand declaratia istorica a ministrului de externe francez, Robert Schuman. Ziua Europei este unul dintre simbolurile europene menite sa promoveze unitatea in randul europenilor, mai necesara ca oricand, in contextul geopolitic actual.

Pe parcursul activitatilor, au fost prezentate informatii referitoare la competentele DGA, atitudinea ce trebuie avuta in situatia in care sunt implicati sau iau cunostinta despre savarsirea unor fapte de coruptie, precum si modalitatile de sesizare a faptelor de coruptie.

De asemenea, persoanelor participante la activitate li s-a comunicat numarul de Call center anticoruptie 0800.806.806, cat si datele de contact ale Serviciului Judetean Anticoruptie Timis si adresa structurii noastre din municipiul Timisoara, str. C.D. Loga, nr. 20, unde orice cetatean poate semnala faptele de coruptie savarsite de lucratorii Ministerului Afacerilor Interne.

La nivelul judetului Timis, eventualele sesizari pot fi formulate la numarul de telefon/fax al Serviciului Judetean Anticoruptie Timis – 0256.220.330, la sediul serviciului din municipiul Timisoara, Bd. C.D. Loga, nr. 20, si prin email la adresa timis.dga@mai.gov.ro. (I.P.)

One thought on “Ofiterii DGA Timis, invataturi pentru cetatenii care iau cunostinta despre savarsirea unor fapte de coruptie

  1. ”Mihaela dragostea mea” este exact ce trebuie pentru acest simulcaru numit lupta anticorupție în MAI. Are limba maro în rest e OK.

Leave a Reply