PSD Timis, Alfred Simonis: “Solicitam autoritatilor statului sanctionarea celor doua grupari care s-au incaierat golaneste in plin centru al orasului”

Un conflict spontan izbucnit aseara intre membrii AUR si reprezentantii Aliantei Dreapta Unita (USR – Forta Dreptei) a fost transformat de tandemul Nica – Fritz intr-un adevarat circ mediatic, prin care acestia incearca sa invinovateasca PSD si PNL pentru conflictul iscat. Noaptea mintii!


Chiar ieri (9 mai n.n.), la momentul startului campaniei electorale, am facut un apel la o campanie civilizata din partea tuturor competitorilor. Am sustinut mereu ca astfel de actiuni nu sunt demne de un oras de talia Timisoarei si am dezaprobat de fiecare data conflictele, iar ceea ce s-a intamplat aseara nu ne face cinste ca timisoreni.

Totodata, nu face cinste nimanui nici atacul lui Alin Nica si al lui Dominic Fritz la adresa PSD, care nu a fost niciodata implicat in astfel de actiuni specifice partidelor extremiste. Singurul scop al celor doi este de a ataca Partidul Social Democrat.

Ceea ce nu inteleg reprezentantii celor implicati in scandalul de aseara este ca timisorenii si timisenii dezavueaza un astfel de comportament si ca vor sanctiona la vot circul, alegand investitiile si proiectele concrete. De asemenea, solicitam autoritatilor statului sanctionarea celor doua grupari care s-au incaierat golaneste in plin centru al orasului, intr-un loc simbolic pentru Timisoara. (Alfred Simonis, presedinte PSD Timis)

Leave a Reply