AUR Timis: Am dat peste extremistii adevarati, la Timisoara! Membrii echipei AUR au fost agresati fizic de catre viceprimarul orasului, Ruben Latcau (VIDEO)

In timpul unei actiuni electorale desfasurate in centrul Timisoarei, aseara (9 mai n.n.), membrii echipei AUR au fost agresati fizic de catre viceprimarul orasului, Ruben Latcau (USR). Totul s-a intamplat sub privirile conducerii Aliantei Dreapta Unita, fiind prezenti atat Vlad Voiculescu, cat si Eugen Tomac, Catalin Drula si Ludovic Orban.


Ce s-a intamplat, mai exact? Membrii AUR s-au deplasat in Piata Unirii din Timisoara pentru a lipi afise electorale. Acolo i-au intalnit pe cei de la USR, care iesisera si ei la o actiune in aceiasi zona. Singura diferenta dintre grupul AUR si grupul USR a fost ca cel din urma era flancat de bodyguarzi.

De ce, numai ei stiu, probabil le este frica de ce cred timisorenii despre acestia. In fine, cei de la USR au fost rugati sa se dea la o parte, sa ii lase si pe membrii AUR sa lipeasa afise electorale, dar acestia au continuat sa provoace, sa injure, sa blocheze accesul la panoul electoral.

La scurt timp dupa acest episod, colegii nostri au inceput sa ii ia la intrebari pe cei din USR cu privire la ce au facut pentru Timisoara, la bataia de joc din primaria lui Fritz, Vlad Voiculescu a fost intrebat despre vaccinuri. Rezultatul? Viceprimarul USR al Timisoarei, Ruben Latcau, a devenit foarte agresiv, a inceput sa flancheze si sa impinga membrii AUR, a incercat sa ii loveasca, fiind cu greu potolit de colegii acestuia. Pe toate filmarile se vad clar toate aceste lucruri.

Este ironic cum aceste specimene politice ne acuza pe noi de extremism, cand actiunile lor parca sunt copiate direct din manualul unui dictator in devenire. Umbla cu bodyguarzii dupa ei, devin agresivi la cea mai mica intrebare, incearca sa blocheze accesul unui partid la un panou electoral de care ar trebui sa beneficieze toate formatiunile politice, nu doar USR-ul. Cam asa arata marea speranta a progresismului de balta in Romania.

Ca o incheiere, l-am vazut pe mafiotul de Freddy Simonis cum a iesit si a spus ca autoritatile trebuie sa previna astfel de acte de „huliganism”. Autoritatile mai bine s-ar uita chiar in curtea domnului Simonis, avand in vedere legaturile acestuia dubioase cu golanii si interlopii atat din Timisoara, cat si din PSD si PNL. (AUR Timis, Departamentul de comunicare)

Leave a Reply