Aquatim: Perturbare de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa (P)

Marti, 14 mai, intre orele 9-16, lucratorii Aquatim au executat o conectare de conducte la intersectia strazilor Gheorghe Adam si Avram Imbroane. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor furnizarea apei se va face in regim normal, fara a fi afectati consumatorii.


In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor, pe 13 mai, intre orele 9-14 se va opri apa in Sipet, iar presiunea va fi scazuta in Victor Vlad Delamarina si Colonia Pini 1. Pe 14 mai, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Visag, iar intre orele 9-17 se va opri apa in Uivar. Pe 16 mai, intre orele 9-17 se va opri apa in Pustinis, iar in perioada 13-17 mai, zilnic intre orele 9-17 se va opri apa in Liebling.  

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim, Serviciul Comunicare si Marketing)

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply