Florall – Festivalul Artei Florale aduce in Iulius Town Timisoara: un tunel realizat din mii de flori, aranjamente inedite, ateliere de creatie pentru copii si adulti, momente artistice si alte surprize (P)

Primavara este aproape gata, iar daca simti ca nu te-ai bucurat suficient de mult de flori si momentele pline de culoare pe care anotimpul renasterii le aduce, te asteptam in Iulius Town. In acest weekend, in Iulius Gardens, are loc Florall – Festivalul Artei Florale, eveniment dedicat florilor si literaturii universale.


Aranjamente florale cu personaje din carti, un tunel tridimensional realizat din mii de flori, sesiuni demonstrative, muzica live, ateliere de creatie pentru copii si alte surprize inedite au loc in Iulius Town!

A doua editie a Florall – Festivalul Artei Florale reuneste in Iulius Gardens artisti floristi din toate zonele Romaniei, care aduc cele mai spectaculoase creatii. Evenimentul are loc in perioada 16 – 19 mai, iar tema de anul acesta este „Scene si personaje din literatura universala: Inspiratie pentru Educatie”. Artistii participanti au realizat aranjamente speciale, avand ca inspiratie opere clasice ale literaturii si flori spectaculoase. Vino sa descoperi o explozie de culoare si imaginatie, in Iulius Gardens!

Printre cele mai spectaculoase instalatii pe care le poti vedea in Iulius Gardens se numara: tunelul tridimensional realizat din mii de flori, dar si podul florilor romanesti, prin care este celebrat bujorul romanesc. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 17.00, iar de la ora 18.00, 20 de artisti floristi vor realiza o demonstratie comuna, cu tema: tendinte pentru buchetul de mireasa in 2024. Printre participanti se numara si artistii florali de renume, precum: Alina Balanescu, Andrei Bindea si Adina Dancianu.

Anul acesta, Florall – Festivalul Artei Florale ii provoaca pe cei mici sambata, de la ora 14.00, sa realizeze coronite din flori. Duminica, de la aceeasi ora, vor afla cum se fac cosmeticele naturale, iar de la 15.00, vor impleti din nou coronite. Zana Florilor va fi prezenta si in acest an la Florall si se va intalni cu cei mici duminica, de la ora 11.00.

Daca esti pasionat de flori si vrei sa iti testezi imaginatia, te asteptam la atelierele de creatie pentru adulti, sambata si duminica, ora 17.00, unde vei putea realiza cosulete si buchete din flori.

Florall – Festivalul Artei Florale are mai multe surprize pregatite, pentru timisoreni: program artistic, dansuri moderne, concerte live, sesiuni informativ-educative si multe altele! Programul complet, pe zile, il puteti afla pe site-ul Iulius Town Timisoara! (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply