Circulatia tramvaielor in zona Pietei Traian, blocata de un “bizon” cu permis de conducere. Masina a fost ridicata, soferul a fost amendat cu 660 de lei

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera au intervenit, in cursul zilei de ieri, la o sesizare referitoare la blocarea liniilor de tramvai de catre un conducator auto care a stationat neregulamentar. Astfel, in jurul orei 14, s-a semnalat faptul ca un autovehicul se afla foarte aproape de liniile de tramvai, perturband circulatia mijloacelor de transport, pe Str. Stefan Cel Mare, in zona Pietei Traian.


Politistii locali sositi la fata locului au solicitat si interventia celor de la Timpark, in vederea ridicarii autovehiculului.

Conducatorul auto a fost sanctionat cu 660 lei, conform OUG 195/2002, cu 3 puncte penalizare la permis si i-a fost ridicat autoturismul marca Volkswagen, care a fost transportat la depozitul din Calea Sagului.

Politia Locala Timisoara atrage din nou atentia conducatorilor auto sa fie atenti la modul in care opresc sau stationeaza pe domeniul public, astfel incat sa nu perturbe sau chiar sa puna in pericol circulatia altor participanti la trafic, mai ales ca au fost inregistrate multe de cazuri de acest gen.

Totodata, atragem atentia ca pe langa sanctiunile aplicate, autovehiculele depistate in astfel de situatii sunt ridicate de catre societatea Timpark, prin dispozitia politistilor locali. (Politia Locala Timisoara, Compartiment Relatii Publice)

Leave a Reply