Candidatul AUR la Primaria Giroc si-a prezentat programul electoral / Cristian Bogeanu, sanse mari sa-l invinga la urne pe favoritul Dan Virtosu

Profesorul de teologie Cristian Bogeanu, candidatul AUR la Primaria Giroc, cu mari sanse de a-l bate la urne pe favoritul Dan Virtosu, cumnatul afaceristului Puiu Minda, si-a prezentat programul electoral, din care nu lipsesc proiectele dedicate cainilor comunitari, cea mai mare problema a comunei de la periferia Timisoarei, sau colectarii deseurilor, o alta problema a Girocului.


  1. Fluidizarea traficului și imbunatatirea mobilitatii prin modernizarea infrastructurii publice, asfaltarea și pietruirea drumurilor de interes local.
    2.Evaluarea detaliata a drumurilor și identificarea zonelor cu probleme, gasirea solutiilor potrivite.
    3. Comuna Smart: Digitalizarea administratiei pentru imbunatatirea serviciilor publice și interactiunii cu cetatenii.
    4. Centru de colectare a deșeurilor din constructii, cu posibilitatea de sortare și reciclare. Achizitionarea unui concasor pentru macinarea molozului și refolosirea lui pe drumurile periferice.
    5. Sporirea ordinii publice și siguranta cetatenilor printr-un management performant al activitatii Politiei Locale.
    6. Modernizarea pietelor agroalimentare la standarde europene.
    7. Adapost pentru cainii fara stapan și promovarea adoptiilor din partea cetatenilor.
    8. Programul national „Masa sanatoasa”: Demararea procedurilor pentru implementarea acestuia in școlile din comuna.
    9. Plantarea unei perdele forestiere pentru imbunatatirea calitatii aerului și reducerea poluarii fonice. Urgentarea masurilor de combatere a ambroziei și respectarea normelor pentru protectia sanatatii populatiei.
    10. Amenajarea și intretinerea spatiilor verzi pentru petrecerea timpului liber și recreere, efectuate de catre Societatea Giroceana.
    11. Dezvoltarea economica prin infiintarea unui parc industrial, incurajarea investitiilor și crearea de noi locuri de munca in comuna Giroc.
    12. Baza sportiva și de agrement pentru toate categoriile de varsta, cu dotari moderne.
    13.Sistem eficient de parcari moderne și identificarea de noi locuri de parcare.
    14. Legatura intre mini-centura din Chișoda și Blv. Sudului pentru fluidizarea traficului.
    15. Eficientizarea transportului școlar catre unitatile de invatamant prin repartizarea acestora in functie de adresa la care locuiesc elevii. (I.P.)

 

2 thoughts on “Candidatul AUR la Primaria Giroc si-a prezentat programul electoral / Cristian Bogeanu, sanse mari sa-l invinga la urne pe favoritul Dan Virtosu

  1. Știm studiile și instituția de învățământ superior unde a absolvit Vârtosu. Putem afla CV ul celui de la AUR?!

  2. Bine dle dragă pastor și lover boy în timpuri nu demult trecute . Când dragnea mea te ai facut pastor doar tu știi că în rest hbar nu ai de nimic , nu te recomandă nimeni și chiar nimic din vasta ta viață și existență fadă . Semănați amândoi adică tu și candidatu suprem mitrosu . vai mama voastră.

Leave a Reply