Sondaj CURS: Nicolae Robu a trecut in fata lui Dominic Fritz si, in 9 iunie, ar reveni pe fotoliul de primar al Timisoarei

La Timisoara se da una dintre cele mai aprige batalii din aceasta campanie electorala, intre fostul primar, candidat PNL, si actualul primar, candidat USR. Conform unui sondaj de opinie realizat de CURS, publicat de realitatea.net, cu doar cateva zile inainte de alegeri, Nicolae Robu ar fi trecut pe primul loc pe lista candidatilor la Primaria Timisoara si, la alegerile din 9 iunie, ar castiga in fata lui Dominic Fritz.


Potrivit sondajului CURS, Nicolae Robu, candidatul sustinut de PSD si PNL, ar obtine 44%, in timp ce Dominic Fritz, candidatul sustinut de USR-Forta Dreptei si PMP ar obtine 40%.

Peste pragul electoral ar mai trece doar candidatul AUR, Ilie Sarbu, cu un scor de 7%.

De cealalta parte, la votul pentru Consiliul Local, diferenta este ceva mai mare. Alianta PSD-PNL ar obtine 44%, in timp de ADU ar obtine doae 37%.

In Consiliul Local Timisoara ar mai intra AUR cu 9%, in timp ce SOS-ul Dianei Sosoaca s-ar bate la limita pragului electoral. (M.I.)

One thought on “Sondaj CURS: Nicolae Robu a trecut in fata lui Dominic Fritz si, in 9 iunie, ar reveni pe fotoliul de primar al Timisoarei

Leave a Reply