Exit-poll Primaria Timisoara! „Am castigat Timisoara, domnul Dominic Fritz ramane primar”, a anuntat Catalin Drula, presedintele USR

Presedintele USR Catalin Drula a anuntat, in urma cu cateva minute, la Antena 3, ca Alianta Dreapta Unita a castigat Primaria Timisoara. Am castigat Timisoara, astfel ca domnul Dominic Fritz ramane primar. Este o victorie mare a partidului, a aliantei noastre, alaturi de cea a lui Nicusor Dan de la Capitala. Ne asteptam si la alte victorii, dupa numararea voturilor”, a declarat Catalin Drula.


In acelasi discurs, liderul USR inca nu a recunoscut infrangerea ADU in fata AUR, care s-ar situa pe locul 2 in voturl romanilor, recomandand sa asteptam finalizarea procesului electoral si numararea integrala a voturilor.

Reamintim ca, pentru functia de primar al Timisoarei au luptat 10 candidati, iar pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean Timis sapte candidati. Votarea s-a desfasurat intre orele 7 si 22, insa, in cazul in care sunt cozi, presedintele biroului electoral al sectiei de votare poate prelungi procesul de votare pana la ora 00. La ora 22,45, potrivit Prefecturii Timis, mai erau inca deschise 16 sectii de votare.

In Timis au fost deschise 616 sectii de votare, dintre care 207 sunt la Timisoara. (Mara Ion)

UPDATE: Dupa numaratoarea paralela a 25% din sectiile de vot, Dominic Fritz are 49 %, iar Nicolae Robu – 35%.

Leave a Reply