Demisie la varful USR! Catalin Drula se retrage de la presedintia partidului si-l vede succesor pe Dominic Fritz, primarul Timisoarei

Presedintele USR, Catalin Drula, a declarat luni, 10 iunie, ca isi da demisia din functia de presedinte al partidului, dupa aproape doi ani, in urma alegerilor europarlamentare din 9 iunie, in care Dreapta Unita (USR, Forta Dreptei si PMP) a iesit pe locul trei, dupa PSD-PNL si AUR.


„Rezultatul alegerilor este sub asteptarile pe care le-am avut. Pentru mine, in intreaga mea viata, asumarea a fost un principiu de baza. Imi asum acest rezultat si voi convoca in USR alegeri pentru un nou presedinte in cel mai scurt timp. Avem oameni si lideri puternici care pot duce mai departe aceasta constructie”, a spus Drula intr-o conferinta de presa, conform news.ro.

El a adaugat ca un posibil succesor ar putea fi primarul din Timisoara: „Ma gandesc aici la Dominic Fritz, un om care a castigat decisiv votul in Timisoara si a aratat ca PSD si PNL pot fi infrante”. (Mara Ion)

 

 

One thought on “Demisie la varful USR! Catalin Drula se retrage de la presedintia partidului si-l vede succesor pe Dominic Fritz, primarul Timisoarei

  1. Ce rânjituri au eștia , v am țepuit oltenișorilor , noch einmall tot ich frițiche .

Leave a Reply